Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szeretnél találkozni a gyerekk...

Szeretnél találkozni a gyerekkori önmagaddal? Ha igen, miért? Mit mondanál neki, vagy esetleg figyxelmeztetnéd valamire a későbbi életével kapcsolatban? Hány éves önmagaddal találkoznál és miért pont azzal?

Figyelt kérdés

2022. szept. 15. 15:42
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%

Én azt üzenném meg a 15 éves önmagamnak hogy álljon ki magáért,legyen bátor.

Ne hagyja, hogy piszkálják és legyen nagyon erős,mert nem lesz könnyű.

2022. szept. 16. 20:35
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én annyira kérném meg, hogy ne hagyja emabba az edzést a covid alatt, így most nem kéne behoznom a lemaradást, és versenyző lehetnék
2022. szept. 16. 21:52
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A közvetlenül gimi előtti önmagamhoz mennék vissza.

Önbizalomhiányos, szorongó, visszahúzódó, halkszavú voltam (családban sokan ilyenek pluszban), emiatt 1-2 beszólás címzettje is. Ha tehetném, megmondanám magamnak, hogy sokkal hamarabb kezdjek el magamon, és a fentebb leírtakon dolgozni. Nemcsak azért, hogy ne kelljen azokat a megjegyzéseket elszenvedni, hanem saját magam érdekében is. Később csak nehezebb volt.

Illetve figyelmeztetném magam, hogy vigyázzak jobban a bőrömre.

2022. szept. 17. 23:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én megveregetném a vállát. Mindent tökéletesen csinált. Talán annyit, hogy keressen mentort magának kicsit korábban, de így is teljesen jó úton járt.
2022. szept. 21. 07:42
 15/20 A kérdező kommentje:
Naa, gratulálok! Végre egy elégedett ember! :-)
2022. szept. 21. 07:48
 16/20 anonim ***** válasza:
68%
Kösz az elismerést :D Én nem hiszek abban, hogy bárki bármi üzenetet átadna a fiatalkori énjének, az változtatna bármit is. Volt egy személyiség egy adott tempóval fejlődött, milyen üzenettel kéne szerencsétlent sokkolni? Azon kívül, hogy lottószámok, bitcoin, stb :D Azért mondtam, hogy talán egy mentor kicsit lerövidítheti a fejlődési utakat, de még ebben sem vagyok biztos. EGy 10-15 éves gyereknek ki a mentora? Apja, nagybátyja, mittudomén. Nem sok esély van egy tapasztalt mentorral egymásra lelni. Könyveket is ajánlanék, de szkeptikus vagyok, egy adott fejlődési szakaszban egyáltalán beakadna-e bármi is.
2022. szept. 21. 08:03
 17/20 A kérdező kommentje:
Én nem arra gondolok, hogy átad egy üzenetet azért, hogy megváltoztassa a saját életét. Csak simán, találkozna e valamiért a fiatal énjével.
2022. szept. 21. 08:14
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Húha... hol kezdjem. :D Ne hagyja, hogy piszkálják a suliban, amiben tehetséges ne hagyja kárba veszni, ne hagyja abba, ne legyen olyan makacs és hallgasson jobban a szüleire, álljon ki jobban az igazáért és ne hagyja magát megalázni, semmiképp ne próbáljon megjavítani se kapcsolatot, se másokat, mert nem fog sikerülni, ami nem működik, nem kell erőltetni... Hirtelen ennyi jut eszembe. 😅
2022. szept. 28. 17:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Ja, en is a bitcoinos dologra szavazok.
2022. szept. 29. 07:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Az 5 éves önmagamat menteném meg otthonról. Azért akkor, mert kb ennyi idősen fogtam fel, hogy a szüleim mennyire bántanak. Elvinném és elköltöztetném egy jobb helyre, ha más nem tette meg...
2022. szept. 29. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!