Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ezotériás, összeesküvéses,...

Az ezotériás, összeesküvéses, átverős stb. embereknek miért pont a citrom a mániája?

Figyelt kérdés

Fb-n osztogatják az öregebbek bőszen, hogy a rákot a citrom gyógyítja, csak az orvosok eltitkolják.

Reklám: józsi rájött, mit kell tennie a 30 centis pöcsért, az orvosok csak ámulnak.

Közben a képen meg vki citromlét nyom a péniszre.

Covid szintén: a D vitamin meg a citrom gyógyítja.

Sok ilyesmit láttam, olvastam és minimum 80 %ában szerepelt valamilyen formában a citrom. De miért pont ez az ismertetőjele a szélhámosoknak?

Nektek mi erről a véleményetek?

2022. nov. 11. 15:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem régről maradt meg.

Engem mamám s anyám gyerekként pl mindig citromlével akart kenegetni a szeplőim ellen...

2022. nov. 11. 15:36
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Sok tartalomszolgáltató a kattintásokra hajt, függetlenül attól, hogy a cikkekben leírtak igazak-e. Gondolom a rákattintások száma alapján lehet bevételre szert tenni. Ezért a hatásvadász témák.

A citrom meg valószínűleg azért ekkora sztár, mert az említett tartalomgyártókba azért szorult annyi lelkiismeret, és legalább egy ártalmatlan -sőt, egészséges - dolgot szedetnek be a hiszékeny emberekkel.

2022. nov. 11. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!