Kövér, túlsúlyos férfiak titeket milyen negatív élmények, kritikàk érnek tàrskeresés soràn?
A kövér alatt a ténylegesen kövéret értem, nem azt akin van 5plusz kg.
Minden korosztàlyban érdekelne.
Rajtam egy olyan 10-15 kiló plusz van, de én csak 170 centi vagyok és 90-92-94 kiló közt mozog a súlyom.
Engem a nők levegőnek néznek, konkrétan még nem dagadtoztak le, csak ignorálnak. Bár az utóbbi időben nem is próbálkozok már.
Általában azt kapom meg, hogy nem jönnek be a kövér pasik neki. Ezt néha kedvesen, néha bunkó módon mondják.
Számukra fontos a mozgás, számomra kevésbé, ezért látják hogy ez nem fog menni hosszú távon.
Ha ők sportosak vagy vékonyak, a másiktól is elvárják hogy az legyen, teljesen érthető módon, én meg nem vagyok az.
Zavarja őket az egészségtelen táplálkozás.
Most ezek jutottak eszembe amiknek így a túlsúlyhoz van köze, de persze sok dolog van amit megkapok még, ami nem kövérség specifikus.
22 éves vagyok, 110kg. Jól érzem magam a bőrömben, szeretem magam nem tervezek változtatni. Épp ezért nem veszem zokon a fentebb említetteket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!