Miért mondta azt, hogy fiatal vagyok?
Figyelt kérdés
Beszélgettem egy 27 éves nővel, mikor elmondtam az életkorom (25 év) azt írta, hogy "Jó nekem még fiatal vagyok". Miért mondta ezt, mikor már idős vagyok?2023. jún. 11. 22:21
2/11 A kérdező kommentje:
Kinyomoztam minden profilját, sehol sem nézett ki 30 évnél idősebbnek.
2023. jún. 11. 22:32
3/11 anonim válasza:
Te szegény 25 éves, öreg anyóka.
Pontosan ezért mondta.
4/11 anonim válasza:
25 évesen már idős vagy...aha...valami nem stimmel veled se odabent. 😟
6/11 anonim válasza:
Kérdés, hogy mihez? Diszkóba járni ennyi idősen én már cikinek tartottam volna magam. Egy idő után már 20 év korkülönbség sem tűnik soknak, persze ahhoz úgy is kell kinézni. Ha ezt mondta, nyilván nem akar fiatalabb férfivel összejönni. Csak nem mondta konkrétan meg.
7/11 anonim válasza:
Viselkedésedből nem volt számára egyértelmű az életkorod, így megkérdezte és a válaszodat nem fogadta el. Szerinte jóval fiatalabb benyomását kelted a viselkedéseddel.
Szerintem érettlen ember benyomását kelted és burkoltan így közölte ezt veled.
8/11 A kérdező kommentje:
"Viselkedésedből nem volt számára egyértelmű az életkorod..."
Az lehetetlen mivel még a beszélgetés legelején mondta ezt.
Abban viszont lehet valami amit a 6-os válaszoló mond "nem akar fiatalabb férfivel összejönni". Mondjuk eleve nem párkapcsolati szándékból beszélgettünk.
2023. jún. 11. 23:58
9/11 anonim válasza:
Az, hogy mennyinek néz ki, meg hogy mennyi idős, nem biztos, hogy szinkronban van. Nekem nemrég mondta egy kollégám, hogy 10 évet letagadhatnék, van, aki meg jóval idősebbnek látszik a koránál. Lehet, hogy ő is idősebb, mint amennyinek gondolod. Miért nem kérdezted meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!