A kapcsolattartás elsődleges eszköze nektek is a Messenger? Ha igen, hány emberrel tartjátok sűrűn a kapcsolatot? 5, 10, 20? Ez az ismerőseitek hány %-a?
Figyelt kérdés
2023. jún. 11. 19:47
1/12 anonim válasza:
Igen, azaz elsődleges.
Kb 6-7 emberrel szoktam rendszeresen beszélgetni ott.
2/12 anonim válasza:
1-2 emberrel tartom ott a kapcsolatot de kb hetente váltunk egy mondatot
3/12 anonim válasza:
Nekem inkább a discord. 1-2 emberrel beszélek messengeren, az kb az ismerőseim 1%-a
4/12 anonim válasza:
Részben igen. 3-al tartom a kapcsolatot. Ők ki is töltik az ismerettségi körömet, ebből lényegében 2 rokon, 1 ismerős.
5/12 anonim válasza:
Két emberrel. A többi pl a fodrász, az orvosi asszisztens, stb, akiktől csak időpontot szoktam kérni, vagy olyan rokonok, akikkel kb 3-4 havonta váltunk pár mondatot.
6/12 anonim válasza:
100-200 ismerősöd van? fel tudnád mindet sorolni? xd
7/12 anonim válasza:
Igen. Kb 10-12 emberrel tartom ott a kapcsolatot
8/12 anonim válasza:
Nálam elsődlegesen Whatsapp, bár külföldön élek és ott inkább ezt használják. Magyarokkal inkább messenger, de kb. csak 5 emberrel.
9/12 anonim válasza:
Igen, úgy 5-6 emberrel tartom rendszeresen a kapcsolatot. Ezen kívül még a Vibert használom, de ott csak 2-3 emberrel vagyok kapcsolatban.
N
10/12 anonim válasza:
Igen, de én senkivel nem beszélek mindennap, csak a párommal, de vele Messengeren csak pár szót mert együtt élünk. Még családtagok írnak néha és egy barátnőm. Telefonálni utálok :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!