Tetszhetek a pszichológusomnak, vagy ez akkor mit jelent vajon?
Figyelt kérdés
Privátban leírhatom valakinek? Csak mert eléggé felismerhető lenne a sztori.
Csak nem igazán értem, mi történik.
2023. jún. 10. 15:38
11/15 anonim válasza:
Én is a tényeket írtam le: ha tetszenél a pszichológusodnak és kapcsolatot akarna veled, akkor ahhoz annyira fantasztikusnak kellene lenned, hogy feladja érted a karrierjét. Ennyi. Hol írtam én azt, hogy te lenyűgözőnek tartod magad? Tényeket írtam. Pontosan mi is a fröcsögés abban, amit írtam? Nagyon kíváncsi lennék rá.
12/15 anonim válasza:
Az, hogy mondjuk egy pszichológus 3 órás üléseket tart csak egy emberrel az egy óra helyett nem mindennapi és szerintem jogosan vet fel kérdéseket.
13/15 anonim válasza:
Nem te vagy az véletlenül, aki múltkor írta, hogy a pszichológusának emailt írt éd nem válaszolt? Azóta találtál új pszichológust? Milyen?
14/15 A kérdező kommentje:
Nem, amúgy sem tudom az email címét.
2023. jún. 10. 18:12
15/15 anonim válasza:
Igen, szimpatizál veled de ha "tetszenél neki" és ezt még tudtodra is adná, azzal már nagyon vékony jégre lépne etikai és szakmai szempontból.
Persze két felnőtt ember privátban azt csinál egymással amit akar, de én a helyedben nem kérnék az "ingyenórákból", nem tudhatod hogy nem manipulál-e valahogyan. És ennél többet nem is akarok tanácsolni, mert lehet hogy igazából egy kedves jófej ember a pszichológusod minden hátsó szándék nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!