Miért nem veszik észre magukon az emberek, hogy mennyire előítéletesek a pszichiátriai betegekkel?
Van az OCD nek olyan tünete ami látható. Te esetleg azt hiszed, hogy ez természetes, mert már megszoktad. Az öregek meg mégis kiszútrák. Hát ha észrevették észrevették. Én meg sokszor sántítok, igen, olyankor valami bajom van. Ha látják és megjegyzik a szívük joga. Nem vagyok hópihe, hogy ezen rugózzak.
Ha nem akarsz ilyet hallani, tégy ellene, hogy ne legyen tüneted.
#13 tudom hogy leírtad, tudom hogy bántádnak éled meg. De hidd el, nem bántani akartalak csak megmagyarázni hogy az emberek miért használják, és hogy ez kb senki szerint nem bántó.
Lehet hogy te úgy éled meg mint ahogy itt a példában leírtál, de a legtöbb embernek ez kb olyan mintha a prostituáltat örömlánynak hívnák, merthát örömöt okoz.
Azzal hogy magadnak bebeszéled hogy ez mennyire bántó csak lehúzod magad, mert az emberek nem gondolnak bele csak ha ismernek és tudják hogy neked ez rosszul esik.
Nem magyarázok be magamnak semmit. Láthatod 15-öst is, hogy egyetlen célja, hogy egy sértő dolgot mentegessen. Nyilván, hisz ő maga is megbélyegzi a pszichiátriailag beteg embereket.
Igen, pontosan erről a bebeszélésről beszélek. A 15ös írt egy normális hangvételű választ, mindenféle mentegetés és megbélyegzés nélkül.
Ugyan azt írta mint én is, hogy engedd el az ilyeneket, ne foglalkozz vele. Vagy változtass ha lehet, és akkor nem kell tolerálnod semmit.
15-ös
Ebben az egész kérdéskörben az a probléma,hogy sok ember nem tudja megállni,hogy megjegyzést tegyen.Ha odasúgja a másiknak,attól még lehet hallható annak,akiről szó van.
Nem célom védeni a kérdezőt,sem egyéb pszichiátriai beteget,csak szerintem itt ezt kell megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!