Csak én látom így, vagy tényleg általánosan csökken az emberek értelmi színvonala?
Figyelt kérdés
Egyre több a tahó, műveletlen, igénytelen, kétbites ember. Nem egy vidéki zsákfaluban élek, hanem Budán. Mégis, ha körülnézek egy áruházban, egy csomó embernek van suttyó, tanyasi külseje és ha megszólal még rosszabb.2023. jún. 8. 20:17
1/12 anonim válasza:
Hány évtizede? Most csak romlott a helyzet, ennyi.
2/12 anonim válasza:
Ez nem az értelmi színvonal csökkenése, hanem inkább az érzelmi csökkenése. Nincs türelme senkinek a másikhoz.
3/12 anonim válasza:
Hát az érzelmi az szinte teljesen kuka. Robotok lettünk.
4/12 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy az emberekből hiányzik a kifinomultsag, elegancia, udvariasság, választékos beszéd. Slamposak, igénytelenek, suttyonak vagy prostinak öltöznek azok is, akiknek amúgy van pénze. Ha megszólalnak a b+ kötőszó, nőknél is, és durva az elhízottak aránya.
2023. jún. 8. 20:26
5/12 anonim válasza:
Úgyis háborúúú, sőt világháborúúú van/lesz, majd megyünk a föld alá.
6/12 anonim válasza:
Neked mi közöd van ahhoz, hogy másnak mennyi a súlya? Akadályozza Szent Életviteledet a látványuk? Nem vagy különb, mint akiket fennhéjázóan lenézel!
7/12 anonim válasza:
Igen csökken. Pl. sajnos több helyről is hallottam, hogy a tanárok már nem tanítják meg a gyerekeknek az analóg órát, csak a digitálisat. A gyerekek könyvet már szinte nem is olvasnak szórakozásból.
Ahogy fejlődik a digitális világ, úgy fejlődik vissza az emberi gondolkodás.
Aki igényes a belső tulajdonságaira, az igényes a külsejére is. Direkt nem írtam fordítva.
Saját véleményed nem lehet, mert már azért is te vagy a hibás, ha szóvá teszed, ami egyébként a másik munkája lenne, de te csináld azt is meg, ne merd szóvá tenni, hogy trehány munkát végzett, hanem csináld meg helyette.
Egyes emberek úgy neked tudnak esni egy ártatlan fb csoport kiíráson is, hogy az förtelem.
8/12 anonim válasza:
A kormányunk mindenkit szakmunkásnak meg gyári betanított munkásnak akar küldeni, persze hogy csökken az értelmi színvonal...
10/12 anonim válasza:
Se írni, se olvasni, szöveget értelmezni nem tudnak a legtöbben. Amilyen kommenteket olvasok néha a közösségi médiában… szánalmasak és ezeknek van ugyanúgy szavazati joga. Tudom gáz vagyok én is, de néha azt érzem hogy ezek a legalja emberek csak felesleges szennyek a világon. Pazarolják az oxigént, vizet… sajnos nem legális kiiktatni az ilyen lényeket. Mindenesetre a kormány se járul hozzá a fejlett országhoz. Tényleg csak szaporítja a buta, sötét embereket. A gyerekes hiteleket is a teljesen hasztalan emberek vették fel nagyrészt, nem az értelmesek és tanult emberek, akiknek megérné gyereket vállalni, neeem. A buta szarok veszik fel, akik csak ugyanolyan buta szarokat fognak nevelni, mint amilyenek ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!