Hogy bírjátok ezt a borzalmasan sok esőt, hogy nyárpn gyakorlatilag ősz van, az időjárás meg sem közelíti a nyári időt, és hogy gyakorlatilag Hollandia lett Magyarországból időjárás szempontjából?
Ezután a májusig tartó tél után egyik napról a másikra bekövetkezett nyárközepi hőguta után szerintem kifejezetten üdítően hat egy kis ősz is.
Remélem, a tavasz is megérkezik majd novemberben, mert az egyelőre még kimaradt.
Ősz??
Ez a normál júniusi időjárás.
Én nagyon örülök neki, mert tavaly borzasztó volt az aszály, a szárazság és a kánikula. És szörnyen hiányoztak tavaly nyáron a zivatarok, viharok, mivel szeretem azt az időt is.
Örülök, hogy még most sem sül le rólam a bőr, tudok tanulni, van kedvem kimozdulni. Tavaly nyáron csak arra tudtam gondolni, hogyha kilépek, mikor jutok újra hűvösbe...
Nekem is volt tervem, amit keresztbehúzott a hirtelen eső, de egyáltalán nem zavar, mert inkább ez, mint 60 nap aszály.
Sajnálom, ahol ez villámáradásokat okozott, de ahol én élek, még pocsolya sem marad, annyira issza a föld a vizet...
Nem tudom, de én 28-29 fok felett rosszul vagyok, legyengülök, elnehezül mindenem. Nagyon nem szeretem, nem várom.
Nem vagyok strandolós típus és amit szeretek csinálni, ahhoz a max a 25 fok.
Teljesen egyetértek a kérdezővel.
Én is rühellem azt hogy mindennap esik az eső, és szinte egyáltalán nem süt a Nap, főleg júniusban amikor már rég jó időnek kell lennie. Értem én hogy, kell az eső a terméseknek, de ez már átlép egy határt, ráadásul a sok eső nem tesz jót a terméseknek, mert egy idő után el kezd az is rohadni. Jobban bírom a 40 fokot, mint ezt a pusztulat időt. Én is a meleg napos nyári idő pártját fogom.
Amúgy ezeken én is mindig jókat röhögök, a panelból sokan hiszik hogy kell a termésnek hogy szétrohadjon :DDD
Amúgy én meglennék az esővel, nem vagyok cukorból, nekem pont az a bajom hogy már úszik a kert és lassan kidöglik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!