Miért van az, hogy manapság annyira odavannak az emberek a kutyákért, míg az embertársaikat le se kakilják?
Ez a cikk valakinek az agymenése, semmit nem bizonyít.
Azt meg elég nehezen tudom elképzelni, hogy egy medvét vagy egy nagymacskát félteni kellene egy kutyától.
Nem vitatom, hogy a gazdátlan kóbor ebek problémát okoznak de ez így akkor is erős túlzás.
Ilyen alapon beszélgethetünk az emberi túlszaporulatról is ahol az egyed élete során semmit nem tesz hozzá a közösség jólétéhez csakis kárt okozni és bűncselekményeket tud elkövetni.
Tévedsz. Az alá-felérendelt szerep nyilván megvan hiszen a kutya függ a gazdájától de a legtöbb gazdi szerencsére családtagként kezeli a kutyát.
Egy kutya pedig soha nem árul el, ugyan ez az emberekről nem mondható el.
Ezzel a választ igazából meg is kaptad.
Sajnos én is ezt látom....
Nagyon sok olyan dolog van manapság amit régen lesz**artak, idősebb emberek ki is vannak akadva jónéhány marhaságon.
Lent vidéken Alföldön is ahogy az állatokat tartottak az manapság állatkínzásnak számít.
Ráadásul apróbb tettekért is börtön jár.
De sok olyan állatos dolog van amitől én is agyf@szt kapok ami erős túlzás.
Ja, régen...
Amikor anyukám gyerek volt, akkor volt egy nagytestű kutyájuk, akiket a nagyszüleim hagytak átlógni a szomszédba, felásta a veteményest többek között. Ennek az lett az eredménye, hogy a szomszéd megmérgezte a kutyát, miután a nagyszüleimmel hiába beszélt, hogy ne engedjék át. Milyen jó volt, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!