Amikor először jön meg egy lánynak, tényleg arra gondol, hogy jaj de jó, ez azt jelenti, hogy majd anyuka lehet? Te örültél, amikor először megjött neked?
Gyűlölöm az egészet, úgy ahogy van, és ez azóta sem változott, ráadásul semmi értelme, mert egy 9 éves gyerek hol gondolkozik azon, "dejó, anyuka lehetek?" Ezt egy olyan degenerált írta, aki életében nem menstruált, vagy élete egyetlen célja a szülés.
- milyen remek, hogy fáj, vérzek
- "összevérzek véletlenül" bármit pl nadrágot, széket, ami szégyenérzettel tölt el, főleg ha valaki beszól.
- utálok gyógyszert szedni de 1-2. nap muszáj görcsoldót, ami melleslegs zétcs.szi a gyomrom
- megy a hasam
- nincs három nyugodt órám, mert figyelnem kell, szükséges-e a csere, hosszabb úton meg nettó stressz, hogy van-e budi
- etc
Hogy mi van, 9 éves gyerek?
A mi időnkben (40 vagyok) a lányoknak 13 évesen jött meg.
Volt kb 1 kivétel az osztályban, akinek 12 évesen, meg még egy, akinek 14 évesen.
Már értem, a mai lányok miért dugnak 10 éves korukban... *_*
1984-ben születtem, 11 évesen jött meg először a menstruációm, 22 éves koromig nem éltem nemi életet. Mivel gondom is volt a vérzésemmel, voltam kivizsgáláson kórházban is gyereknőgyógyászaton, volt egy azt hiszem 9 éves kislány is velünk, akinek már megvolt a vérzése. Ez a 90-es években volt.
Nem értem, hogy hoztad össze a korai pubertást a dugással.
Gondolom ha hamarabb megjön = érettebb (testileg) = hamarabb vágyik a szexre. A mai fiatalok hamarabb dugnak, a mi időnkben is volt, aki már 13 évesen kefélt, de azért eléggé megnézték, valljuk be.
Szóval nekem fura, de ettől még persze értem, hogy mindig vannak kivételek, de biztos nem az volt az általános.
Attól, mert testileg érettebb, nem vágyik hamarabb rá.... Gondolj bele, hány hetedikest csesztetnek a mellmérete miatt, na ha ez ötödikben elkezdődik, pláne.
A fiúk azok akik beszólnak többnyire ilyen miatt a lányoknak, ez meg pont nem fogja meghozni a kedvüket, csak még jobban szégyenlik tőle a testüket. Nekem is volt ilyen osztálytársam, szerencsétlent szét szekálták, mert testileg fejlettebb volt a többségnél
Egy random ötödikes nem gondol hamarabb ilyenekre, mivel nem ilyen környezetben van. Ha pedig igen, ott más bajok vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!