Szerintetek melyik csillagjegyű nők a legszebbek, legvonzóbbak, legdögösebbek és legtekintélytparancsolóbbak úgy nagy általánosságban?
Figyelt kérdés
2023. jún. 5. 15:30
11/13 anonim válasza:
Ez nem csillagjegytől függ. Találkoztam màr ugyanolyan csillagjegyű emberekkel, de két totálisan különböző személyiség voltak. Az egyik egy nagyképű szar alak, nem tudta màr hogy nézze le a többi embert, a másik meg egy full aranyos, jószívű kiscsaj.
Teljesen felesleges ez alapján beskatulyázni valakit.
Kb. mintha a nevek alapján tennénk ugyanezt. Egyszer ismertem egy Gizit, teljesen hülye volt, ezért utálom az összes Gizit, mert mind hülye… szóval érted.
12/13 A kérdező kommentje:
Értelek persze #11-es nem is akarom ez alapján beskatulyázni az embereket, csak azért kérdeztem hogy ti hisztek-e az ilyesmiben, vagy hogy !nagy általánosságban! van-e köze ennek ahhoz hogy ki melyik horoszkóp alatt születik.
2023. jún. 6. 17:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!