Bolond aki nagytakarítást csinál? Én vok?
Ez nem lenne komoly kérdés. Dehát volt kedvem nagytakarítani, ablaktiszt, szekrényekbe pakolás, konyhai edények ,utána mosás sima taki minden. Na hát ez történt 🤣🤣
Erre nővérem mikor kérdezte mit csináltam ma( reggel kb fél10- este 7kor végeztem, mert csináltam még bodza szörpit)
Hogy én nekem milyen jól megy már.. meg h nekem ilyenekre van időm... Meg minek... Nincs is nálam kosz de mindig takarítok.. ( heti 2x neki sok...mármint a sima takarítás)
Meg h én szerinte tisztaság mániás vagyok .. közben azért én is szoktam a mosógépen hagyni itthoni ruhát ami jó lesz majd holnapra úgyis összekenem 🤣🤣🤣
Azért ugye tényleg nem vagyok az? Évi kb 2* 3* szoktam így nagytakarítani, nyáron a kanapét is kimosom géppel, amúgy ha takarítok kiporszízom, mert van bent egy cicuska.
Felszólítás: mondd!
Azért nemáááá .... :))
15, igazad van. Sikerült elírni.
11-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!