Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Itt a gyakorin hogy van ennyi...

Itt a gyakorin hogy van ennyi marha okos ember? És miért osztják ilyen jól az észt?

Figyelt kérdés

Úgy értem, némely válaszoló olyan paraszt módon tud válaszolni :D Teljesen értelmes kérdésekre. Ez miért van? Vagy csak én kapok ilyen válaszokat?

Amúgy nem használom rengeteget az oldalt, pontosan emiatt. Fél évente-évente idekeveredek, és olvasgatok, válaszolok, felteszek 2 kérdést, majd kiábrándulok az egészből és ennyi. Aztán jövök újra, és mindig ugyanez fogad. Ez miért van?

2023. jún. 3. 19:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak hallucináltad?
2023. jún. 4. 11:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Azért mert itt következmények nélkül írhatnak bántó dolgokat.

Pl én most leírnám, hogy miért vernek át a lányok, kapásból nekem ugranának, hogy looser vagyok, hogy mit siránkozok itt stb..

Sok ember nagyon erős és okos az interneten aztán élőben meg szart sem tud meg beszari.

2023. jún. 9. 11:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Valószínű nem érted a viccet. Megsértődsz.
2023. nov. 9. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!