Itt a gyakorin hogy van ennyi marha okos ember? És miért
osztják ilyen jól az észt?
Figyelt kérdés
Úgy értem, némely válaszoló olyan paraszt módon tud válaszolni :D Teljesen értelmes kérdésekre. Ez miért van? Vagy csak én kapok ilyen válaszokat?
Amúgy nem használom rengeteget az oldalt, pontosan emiatt. Fél évente-évente idekeveredek, és olvasgatok, válaszolok, felteszek 2 kérdést, majd kiábrándulok az egészből és ennyi. Aztán jövök újra, és mindig ugyanez fogad. Ez miért van?
Felteszel egy kérdést, és felnött módjára kiválogatod azt ami számodra hasznos, többire nyomsz egy pirosat és mész tovább.
Nem kell ebből drámát csinálni.
2023. jún. 3. 19:53
2/13 anonim válasza:
Én pont ugyanígy vagyok.
Emberek itt le tudják vezetni arctalanul/névtelenül a napi szinten felgyülemlett frusztráltságukat.Nagyjából erre jó az oldal itt valódi hasznos válaszokat ritkán kap az ember.
2023. jún. 3. 19:53
3/13 anonim válasza:
Sokaknak csak annyi öröme van az életben, hogy az interneten, név és arc nélkül lehetnek f***a gyerekek. Sem a munkában, sem a magánéletben nem tudtak elérni semmit, nincs aminek örüljenek, csak ez maradt nekik.
2023. jún. 3. 19:59
4/13 anonim válasza:
Üdv az interneten ahol általában végképp nem kedvesek vagy rendesek az emberek.
2023. jún. 3. 20:07
5/13 anonim válasza:
Mint pl?
Amúgy kérdezd meg az okosoktól, mert a diplomások szoktak legtöbbször így válaszolni.
2023. jún. 3. 20:10
6/13 anonim válasza:
Máshol nem is nagyon beszélnek így.
2023. jún. 3. 20:11
7/13 anonim válasza:
A Facebook-on ugyanez van. Ha azokat, akik az index.hu FB posztjaihoz odaírogatnak, összetalálkoznának, van fogalmad róla, mi történne? SEMMI. Mert amelyik kutya ugat, az nem harap.
2023. jún. 3. 20:51
8/13 anonim válasza:
#3 köszi szépen, minden renfben van az életemben, de attól.még suoktam kretén lenni. Legröbbet a myilvánvalóan hülye kérdések alatt, ee attól még kiegyensúlyozott életet élek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!