Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Itt a gyakorin hogy van ennyi...

Itt a gyakorin hogy van ennyi marha okos ember? És miért osztják ilyen jól az észt?

Figyelt kérdés

Úgy értem, némely válaszoló olyan paraszt módon tud válaszolni :D Teljesen értelmes kérdésekre. Ez miért van? Vagy csak én kapok ilyen válaszokat?

Amúgy nem használom rengeteget az oldalt, pontosan emiatt. Fél évente-évente idekeveredek, és olvasgatok, válaszolok, felteszek 2 kérdést, majd kiábrándulok az egészből és ennyi. Aztán jövök újra, és mindig ugyanez fogad. Ez miért van?

2023. jún. 3. 19:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%

szelektálni kell.

Felteszel egy kérdést, és felnött módjára kiválogatod azt ami számodra hasznos, többire nyomsz egy pirosat és mész tovább.

Nem kell ebből drámát csinálni.

2023. jún. 3. 19:53
 2/13 anonim válasza:

Én pont ugyanígy vagyok.

Emberek itt le tudják vezetni arctalanul/névtelenül a napi szinten felgyülemlett frusztráltságukat.Nagyjából erre jó az oldal itt valódi hasznos válaszokat ritkán kap az ember.

2023. jún. 3. 19:53
 3/13 anonim ***** válasza:
Sokaknak csak annyi öröme van az életben, hogy az interneten, név és arc nélkül lehetnek f***a gyerekek. Sem a munkában, sem a magánéletben nem tudtak elérni semmit, nincs aminek örüljenek, csak ez maradt nekik.
2023. jún. 3. 19:59
 4/13 anonim ***** válasza:
Üdv az interneten ahol általában végképp nem kedvesek vagy rendesek az emberek.
2023. jún. 3. 20:07
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Mint pl?

Amúgy kérdezd meg az okosoktól, mert a diplomások szoktak legtöbbször így válaszolni.

2023. jún. 3. 20:10
 6/13 anonim ***** válasza:
Máshol nem is nagyon beszélnek így.
2023. jún. 3. 20:11
 7/13 anonim ***** válasza:
A Facebook-on ugyanez van. Ha azokat, akik az index.hu FB posztjaihoz odaírogatnak, összetalálkoznának, van fogalmad róla, mi történne? SEMMI. Mert amelyik kutya ugat, az nem harap.
2023. jún. 3. 20:51
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
#3 köszi szépen, minden renfben van az életemben, de attól.még suoktam kretén lenni. Legröbbet a myilvánvalóan hülye kérdések alatt, ee attól még kiegyensúlyozott életet élek.
2023. jún. 3. 21:03
 9/13 anonim ***** válasza:
Vedd ki a kérdésedből az okos szót.
2023. jún. 4. 11:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Melyik kérdésnél válaszoltak így?
2023. jún. 4. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!