Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Anyukám miert viselkedik így?

Anyukám miert viselkedik így?

Figyelt kérdés
Idén érettségiztem. A szobelik meg hatra vannak, 8.an van az emelt biosz szóbelim és 12.en az emelt kemia, valamint 23.an a közép tori és a magyar. Na most miota vege lett az írásbeliknek azóta kezdtem el az emelt szobelikre tanulni, a kozepekre meg egyeltalan nem. Mondom neki, hogy tanulok és ne zaklasson mert úgy nem tudok, és tényleg rengeteg tétel van csak ebből a 2 tantárgyból mégis úgy viselkedik mert amikor ő érettségizett nem kellett ennyit még így tanulni és hogy nem segítek neki semmit (homeofficeba dolgozik általában, egyébként pedig egy bankban a hitel osztályon főnök, de elég heti 1x bemennie) es folyamatosan velem veszekszik hogy mindent o csinal és itt senki nem segít neki. Amikor az irasbelikre készültem akkor is így viselkedett de most is ezt csinálja, mintha nem értené meg hogy ez fontos és tényleg tanulni próbálok. Valaki más van ebben a helyzetben? Mit lehet ezzel kezdeni?

2023. jún. 1. 11:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
30%
Én szeretem a buktát, főleg ha lekváros. 😋
2023. jún. 1. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!