Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Büszke vagy arra, amit 30...

Büszke vagy arra, amit 30 éves korodra elértél? Hogyan alakult az életed a tervhez képest?

Figyelt kérdés

10 éve érettségiztem és most elnézve a volt osztálytársakat kevésnek érzem magam. Ők mintaanyák/világjárók/munkában feljebb lépegetők. Vagy csak annak tűnnek.

Én lediplomáztam, de nehezen, munkában nem vagyok kiemelkedő, anyaként nem bírom kezelni a saját gyerekem, a házasságom haldoklik, házam és kocsim nincs, az összes pénzt amit valaha gyűjtöttem feléltem, egy feltételezett tartozásom van, amit ki sem tudnék fizetni, ha kellene (hosszú...), szülés után híztam is, de még mindet nem adtam le, mindezen csodálatos dolgok mellé még tönkre is mentem idegileg. Így ezeket összegyűjtve és visszaolvasva meg már brutálisan szégyenlem is magam.

Összességében a tervezett dolgok (leszámítva a pénzt) összejöttek, de semmi nem olyan, mint amilyennek lenni kellene.

Neked hogy alakult az életed a tervezetthez képest? Büszke vagy magadra?

2023. máj. 31. 01:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%
Mivel az nem volt belekalkulalva hogy 22 éves kijön rajtam 5 fele mentális baj és emiatt életképtelen leszek, így már nem érdekel hogy semmire nem vittem
2023. máj. 31. 16:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én büszke vagyok magamra. Bár nem úgy alakult ahogy képzeltem. Külföldön akartam élni, ez nem jött össze. Összességében kigyógyultam a pánikbetegségből gyógyszer nélkül, össze szedtem magam lelkileg. Van egy családi házam ami régi de folyamatosan szépítgetem, és szeretem nézni ahogy haladok igaz lassan a felújítással. Van egy lakásom megye székhelyen, amit kiadok. Van munkám, amiben ügyes vagyok, és van olyan felettesem aki értékel, látja,hogy eszes vagyok, talpraesett. Persze sok az irigy lehúzos nő is körülöttem, szóval a munkahelyem nem egy álom. Büszke vagyok arra, hogy sokszor volt erőm olyan dolgokhoz amihez másnak nem biztos,hogy lett volna. Az alakom jó, a testemmel, kinézetemmel 90%-ban elégedett vagyok. Elfogadom magam. Na gyerekem meg férjem az nincs. 30 leszek. Amúgy nyugi mindenkinek megvan a maga keresztje, megkell tanulni értékelni és elfogadni magad, amit meg nem tudsz, azon változtatni kell.
2023. jún. 12. 21:32
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Kimaradt, hogy munka mellett tanulok is, egyetemista vagyok. És annak is örültem,hogy egy tanárom tehetségesnek lát. Amúgy ilyen kapcsolati dolgokkal levagyok maradva. De annak örülök, hogy független és önálló vagyok. Nem kell kényszerből házasodnom, elviselni valakit,hogy legyen tető a fejem felett.
2023. jún. 12. 21:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!