Büszke vagy arra, amit 30 éves korodra elértél? Hogyan alakult az életed a tervhez képest?
10 éve érettségiztem és most elnézve a volt osztálytársakat kevésnek érzem magam. Ők mintaanyák/világjárók/munkában feljebb lépegetők. Vagy csak annak tűnnek.
Én lediplomáztam, de nehezen, munkában nem vagyok kiemelkedő, anyaként nem bírom kezelni a saját gyerekem, a házasságom haldoklik, házam és kocsim nincs, az összes pénzt amit valaha gyűjtöttem feléltem, egy feltételezett tartozásom van, amit ki sem tudnék fizetni, ha kellene (hosszú...), szülés után híztam is, de még mindet nem adtam le, mindezen csodálatos dolgok mellé még tönkre is mentem idegileg. Így ezeket összegyűjtve és visszaolvasva meg már brutálisan szégyenlem is magam.
Összességében a tervezett dolgok (leszámítva a pénzt) összejöttek, de semmi nem olyan, mint amilyennek lenni kellene.
Neked hogy alakult az életed a tervezetthez képest? Büszke vagy magadra?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!