Milyen embernek nézitek az ilyen embert?
Figyelt kérdés
Adott egy 40 éves férfi, az öccse megkéri, hogy menjen már be a dohányboltba cigiert, de kártyával fizessen, mert azon van pénz. Csak érinteni kell a kártyát. Az ember meg megkérdezi, hogy hogy kell majd érinteni, erre az öccse mondja, hogy hova. Bemegy az ember a dohányboltba, kikéri a dohányt, majd mondja hogy kártyával lesz majd a fizetés, az eladó kiszolgálja, és mondja, hogy lehet érinteni. Az ember pedig kérdezi, hogy hogy és hová, meg melyik oldalát kell érinteni. Csak felé kell tartani? Na az ilyen embert milyen embernek nézitek?2023. máj. 28. 22:04
11/12 anonim válasza:
Amugy elég bénák a terminálok. Évek óta fizetek kártyával, de néha nem egyértelmű, hová és mikor kell érinteni. Sokkal jobban megoldhatnák. Határozott fény jelezhetné, hová kell odarakni és mikortól, és azt is, amikor elfogadta. Mert van hogy még nem készült fel a gép, hiába teszem óda. Akkor persze elkezdem máshová tenni, hátha ott jó lesz. És ha nem sikerül azt sem jelzik, csak találgatja az ember mi a gond.
12/12 anonim válasza:
Ha nem használta korábban honnan tudná?
Én sosem vezettem autót, azt se tudom tankolni hogyan kell, a benzintípusokat sem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!