Milyen embernek nézitek az ilyen őszinte embert?
Mondhatta volna, csak elég vicces lenne hogy fent van az interneten de ő azt mondja, hogy gipszkartonozni volt :D
Nem tudom miért akarod úgy beállítani ezt a figurát mintha ő lenne a szentlélek, mert nem hazudik. Lopott, leülte, aztán ennyi.
Ismerek egy 22 éves csajt, Bécsben k.rva. Mondhatja bárkinek hogy szobalánykodik, de mivel a neten hirdeti magát így eléggé kontraproduktív lenne.
Most minek hazudjon?
Pláne ha benne volt minden hírportálban, bármikor kiderülne.
"Ha valaki börtönbe kerűl 8 és fél hónapra és interneten újságcikkben videón is fent van,"
Ha az interneten is fent van és tulajdonképpen akárki utána tudott ennek nézni, bárki láthatta, mi értelme lett volna hazudnia arról, hogy hol volt?
Attól, hogy nem látszik, elmondom ez hogy néz ki.
Sári: Te Juli, most találtam a neten ezt a cikket és a videót, ez nem a Pista?
Juli: Húúú, szerintem ő az.
Sári: Igen szerintem is. Írtam neki, de már egy hónapja nem aktív a chaten.
Juli: Nézd Jocó, most küldte ezt Sári, ugye hogy ez a Pista?
Jocó: Ne mááár! De ő aazzz :(
Jocó: Kata, Zoli, becsináltok. Nézzétek már, Pistát lecsukták.
Kata: Biztos ő az?
Jocó: Ezerszázalék. Nézzétek meg a ,... facebook oldalt, ott kommentelt Béci, tudod a Pista barátja, hogy a spanját lesittelték. Kicsit utánanéztünk a lakótársam Klárival meg Julival és Sárival.
Zoli: Hú b+. Pista mekkora balfék, mindig is az volt.
Jocó: xD
Kata: Srácokkk, tudom, hogy gimi óta nem beszéltem a huszonötötök közül egyikkel sem, de ezt muszáj. Emlékeztek Pistára? Tudátok az a hülegyerek aki hátul ült. Lesittelték.
Na, ezek után Pistának teljesen fölösleges bármit is letagadnia.
De miért kellene hazudnia?
Láthatóan őt nem érdekli ki tud róla meg ki nem
Az én unokatestvérem 10 éve ki-be jár a börtönből.
Jelenleg most 5 eve van bent, majd jövőre szabadul.
Régebben mikor csak pár hónapot volt bent akkor sem maradt titokban ez senki előtt soha.
Ő is benne volt anno a tv-ben. Csak a monogrammja volt feltűntetve , mégis mindenkinek rögtön le esett aki ismeri, hogy kiről is van szó az alapján meg a lakóhelye szerint amit nyilván megemlítettek.
Unokatestvérem sem titkolta soha hogy börtönben volt. Teljesen felesleges is lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!