Milyen embernek nézitek, aki annak ellenére, hogy pozitív a gyorstesztje és megkérték menjen haza, de ő nem arad otthon, járkál?
Hallottam olyat, hogy vizsgálaton volt, nem igényelt korházi kezelést, levették a gyorstesztet, meg a simát, a gyorsteszt pozitívat mutatott. Elengedték haza, hogy menjen haza, otthon legyen pihengessen míg a tünetek el nem múlnak, de nem marad otthon, megy mászkál.
Milysn embernek nézitek az ilyen embert?
Csak azért idióta, mert ha ellenőrzik és nincs otthon, megkúrják érte.
A vírushoz való hozzáállása pedig racionális. (Sem a média, sem a politika nem mond igazat, ezen pedig kár vitázni.)
Nem nézem semmilyennek.
Az emberek 90%-a pont telibe szarja az egészet, ami tök érthető.
Nézd meg, még a politikusok is ott bandáznak maszk meg bármi nélkül, meg jönnek az össze vissza döntések, hogy lassan már szabadtéri rendezvényen is maszkot kell hordanod, de a Foci meccsre azért bemehetsz.
Azt is definiáljuk kinek mi az otthon. Valaki egy szaros panelban él 1-2 lakótárssal, szoba bérléssel, akkor az nyilván nem fog örömében ujjongani, míg egy Budai panorámás villában azért csak jobban el lehet lenni.
Angliában nagyon sokan akikre azt mondták, hogy pozítiv ugyanúgy megy dolgozni. Nincs más választásuk. Nem fizeti egyik cég sem a 2 hét karantént, ráadásul ilyenkor a vele élő családtagoknak is otthon kéne maradniuk 2 hétre. Ha valaki otthon marad, lehet elveszíti az állását is.
Még az első hullámnál a férjem is rosszul volt. Lázas volt, köhögött. Csak online vizsgálták ki, és az általa leírt tünetek alapján a rendszer szerint koronás volt, maradjon otthon. Nekem is otthon kellett volna maradnom, de nem maradtam. Nem fizették volna ki a 2 hét pihenőt. Férjem pár napig otthon maradt majd kért tesztet. A teszt szerint nem koronás. Egyszerűen csak influenzás volt.
Bírom amikor jönnek, hogy "maradj otthon" csak éppen azt nem mondják, hogy - addig nem kell labért fizetni, albérletet fizetni, számlákat fizetni etc..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!