Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sértésnek szánta, hogy jégkirá...

Sértésnek szánta, hogy jégkirálynő vagyok?

Figyelt kérdés

Egy kollégámmal beszélgetve egyszer csak mondta, hogy neki elsőre jégkirálynőnek tűntem. Kérdezgettem, hogy ezt hogyan érti, de nem akart mélyebben belemenni a témába. Amit nem értek, mert én ha valakire mondok egy jelzőt azt meg is indokolom. Ő annyit mondott, hogy nem negatív, de nem is pozitívan értette, csak neki elsőre így jött le. Hát, köszi ezzel aztán sokra jutottam.

Szerintetek ezt csak bántásnak szánhatta?

2023. máj. 26. 11:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Általában mindenkinek van jó meg rossz napja, nem hinném, hogy valakinek 24/7 jó kedve lenne, állandóan csacsogni, kedveskedni akarna/tudna. A jégkirálynő személyiség is tud lágy lenni, csak egy falat húzott maga köré, mert valószínűleg sokat bántották.
2023. máj. 26. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!