"Jégkirálynők" léteznek? Ismer valaki személyesen ilyet?
Hát, az a baj, hogy mindegyik jégkirálynőnek van szíve- kivéve, akiknek tényleg nincs szíve, hogy rajtuk kívül bárki beleférjen- na ezt hívja a pszichológia malignus nárcizmusnak. A többi jégkirálynő vagy fél a férfiaktól, vagy eleve az emberi kapcsolatoktól.
De a törtető vagy éppen sikeres nőket is szokták jégkirálynőnek nevezni- mert a racionalitás veszi át a stafétát az érzelmektől-márpedig a nők alapvetően érzelmes lények.
Csak nem egy passzív pasi vagy aki dominára vágyik ? :)
Azért nem lennék abban biztos, hogy az ilyen nők annyira tökéletesek.
Nekem mondták már páran, hogy ha valaki úgy néz, hogy nem ismer, akkor nagyon elérhetetlennek tűnök. Azt is hallottam már vissza, hogy valaki nem mert beszélgetni velem.
Az igazság az, hogy nagyon zárkózott vagyok, attól félek, hogy nem fogadnak el, ezért gyakran nem is szólalok meg. Pedig nagyon örülnék, ha nyitnának felém az emberek. Szerintem még sok más lány is így lehet ezzel. Persze lehet, hogy olyan nő is van, amilyet leírtál, de azt gondolom, hogy a külső/első benyomás gyakran nem a valóságot mutatja.
"mert ennél tökéletesebb nőt én el se tudok képzelni"
Ez a mondat a legnagyobb zöldség, amit csak el tudok képzelni! :)
4-es
Mind mások vagyunk. Tudom, az emberek 99%-a az ilyen nőket egyszerűen frigid, prűd fap*nának tartja, de én az az 1% vagyok, aki az ellenkezőjét látja. A kedvesség elinflálódik, ha valaki mindig mindenkivel kedves. De ha egy ilyen nő kedves valakivel, annak súlya van. Ezekben a jégkirálynőkben van valami olyan elemi ridegség, ami nekem nagyon bejön. "Mindig az a legédesebb gyümölcs, amit nem érsz el." Persze, én nem azokra a nőkre gondolok, akik azért ilyenek, mert ezzel a módszerrel akarnak hódítani, vagy épp bosszút állni a férfi társadalmon, hanem akik ösztönösen visszahúzódók, gőgösek, kevélyek, büszkék. Számomra az a nő, aki csak úgy válltogatja a párjait, büszkétlen, és súlytalan. De mondom, én így gondolom, és én vagyok az 1%. Kiváncsi vagyok, van e még rajtam kívül képviselője ennek az 1%-nak.
Szerintem pont az ilyen jégkirálynők váltogatják a partnereiket.
Én egyet ismerek, most hogy így körbeírtad,amit keresel, ráismertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!