Mi értelme férfinak születni?
Nem csak annyi van a háttérben, hogy nem kellesz a nőknek?
Sok férfi követi el ezt a hibát, akiknek nincs szerencséjük a nőknél. Nem magukba néznek és próbálnak változtatni, hanem eltorzul a jellemük, felvesznek egy nőgyűlölő, de minimum nőket lenéző attitűdöt és elkezdik a nőket hibáztatni a saját szerencsétlenségük miatt, belemagyarázzák, hogy tulajdonképpen a nők a hibásak, a társadalom a hibás, a világ a hibás, minden, csak ők nem.
12# azt hiszed ezt a választ meghallja??
A kérdezőhöz hasonlók ezeket meg se akarják hallani mert akkor el kéne ismerniük hogy amióta világ a világ nőnek születni nagyobb szívás volt
13
Látom egyáltalán nem figyeltél. Azt hiszed minden a nőkről szól. Ha gondolod fuss neki mégegyszer és most kivételesen figyelj oda.
ÉRTELME? Milyen hülye egy kérdés ez? Még ha így is érzed, senki nem azért lesz férfi vagy nő, mert értelme van. Ezt kapod, ez lesz. Nem értelemmel dönti el senki, basszus. Nem átgondolod, majd bejelölöd, hogy akkor melyik legyen, hanem ad valamit a gép, aztán onnantól sanyi.
Mindkettőnek van előnye is és hátránya is. Most héboroghatsz, hisztizhetsz, meg a seggedet a földhöz verheted, akkor sem változik meg a nemed. Annyit tudsz tenni, hogy a saját helyzetedből kihozod a maximumot.
Kva sok dolog amúgy tényleg csak hozzáállás kérdése.
Én nő vagyok. Szerinted én nem kapom meg a ménincsafaszid ménincsgyereked kérdéseket? Kit érdekel? Nincs egyik sem. Nagy dolog.
Kopaszodni nem fogok (jobb esetben lol), viszont a mellem lógni fog. Narancsbőröm már van. Evvan. Jobb lenne, ha mindkettőt elkerülhetném? Biztos. Bele fogok betegedni lelkileg? Annyit nem ér.
“Azt hiszed minden a nőkről szól.” Te írsz ki egy ilyen kérdést b.szd meg erre egy ilyet nyögsz ide.
Ez már nem is tudom hanyadik ilyen kérdésed, mindig ugyanez a téma, ugyanez a hiszti, és még te pofázol vissza azoknak, akiknek értelmes gondolatok is születnek a fejében.
Mellesleg azért valld be, hogy elég vicces a kopaszodást a baleseti halál és az öngyilkosság között említeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!