Szerinted jó lenne, ha egyszemélyes öltözők, zuhanyzók kerülnének kialakításra? Kort és nemet is írj!
Egyáltalán nem lenne jó, mert még ennyire se lenne nyitott az emberi társadalom a másik felé.
A szégyenlősség és a prűdség az egyik legrosszabb dolog a világon, nincs mit szégyelned a testede, főleg a saját nemed előtt.
Én még kevésbé zárnám el egymástól a tusolókat, inkább lenne teljes termes, válaszfal nélküli tusolórész mindenhol, ahol csak lehet.
24 éves srác vagyok.
Én kamionos pihenőhelyen láttam olyat, amit írsz. Úgy néz ki, hogy van egy zárt kabin kis öltözőrésszel, zuhanyzóval, mosdókagylóval.
Viszont egy uszodában vagy termálfürdőben nem igazán lenne jó ötlet. Az ilyen kabinokból csak kevés férne el, így még az öltözéshez és a zuhanyzáshoz is sorba kellene állni. Gyorsabb az öltözés-vetkőzés a nyitott öltözőkben és a zuhanyzás is hamarabb megy, úgy hogy nem kell várnod másra, hogy végezzen. Gondolj bele, hogy befut két osztály 30-40
gyerekkel, akkor várhatsz egy órát is rájuk.
Ha valaki szégyenlős, akkor törölközőbe csavarva öltözik és max. fürdőruhában zuhanyzik. Bár saját nem előtt nem kell szégyenlősködni, nekik is ugyanolyanjuk van.
Nem értem ezt a szégyenlőséget
Főleg a saját nem előtt
Nálunk is az osztály 15 fiújából kb 5-en merünk zuhanyozni tesi meg úszás után a többiek meg a wc-be bezárkózva öltöznek.
Szóval amikor mi már kint várunk letusolva felöltözve addig a többi még bent szerencsétlenkedik a törölközőtánccal
Nem értem ezt a szégyenlőséget
Ugyan az van mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!