Hogy lehet újra "megtanulni" idegenekkel beszélgetni?
Voltam fent anotalkon. Az első beszélgetésem kudarcba fulladt, pedig egy velem egyidős férfit dobott be, aki értelmesnek tűnt. De semmi közös téma nem volt. Tiniként olyan könnyen ment, most meg egy szenvedés.
Ő lépett ki, mert semmit nem tudtam felhozni magamtól, miután a jégkorongot magyarázta.
N
első benyomás c. könyvet ajánlom, enkóron megtalálod. szépen végigvisz az alapokon, amit ismerkedési szituációban tudnod kell. Lényegében arról szól, hogy hogyan tegyél jó első benyomást úgy, hogy önmagad maradsz, nem játszasz szerepet. Így segíti a közös témák megtalálását, egymás megismerését, túllendülni az elakadásokon, elkerülni a tabutémákat, vagy bármit, ami negatív irányba vinné a dolgot.
őhm... ez elméletben beszél egy gyakorlati dologról, tehát gyakorlatba kell ültetni a tanultakat.
Ha kell, tudok segíteni benne, de én sosem lettem jó beszélgetőtárs a tanultak által. Nekem a belső igényem/szükségletem nincs meg erre sajnos 😅 De sokat segít, ha úgymond jó gyakorlatokat ismersz meg, és nem csak a saját károdon tanulsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!