Hogy lehet újra "megtanulni" idegenekkel beszélgetni?
Figyelt kérdés
Voltam fent anotalkon. Az első beszélgetésem kudarcba fulladt, pedig egy velem egyidős férfit dobott be, aki értelmesnek tűnt. De semmi közös téma nem volt. Tiniként olyan könnyen ment, most meg egy szenvedés.
Ő lépett ki, mert semmit nem tudtam felhozni magamtól, miután a jégkorongot magyarázta.
Nem kell és nem is nagyon ajánlott főleg nőként…még én sem kezdeményezek csak úgy általában senkinél. Tehát marad a random faktor..de először is hagyd hogy valaki most te érted tegye az első lépést, mert így kb csak megdugni akarnak majd.
2023. máj. 22. 21:39
2/11 anonim válasza:
Egyszerű a képlet: ne legyél dögunalmas.
2023. máj. 22. 21:41
3/11 Noren1989 válasza:
Valószínűleg a small talk-ot kellene gyakorolnod. Jéghokiról én sem tudtam volna tàrsalogni...
2023. máj. 22. 21:46
4/11 A kérdező kommentje:
#3: Csak ezután el is ment a kedvem a további társalgástól.
2023. máj. 22. 21:49
5/11 anonim válasza:
A mai emberek nagytöbbségének nincs alapból türelme a másikhoz, így sajna hiába is van meg az akarat az egyik félben, a másik nem bizti, hogy türelmes, így tovalép.
2023. máj. 22. 21:53
6/11 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2023. máj. 22. 22:03
7/11 anonim válasza:
Ez chat vilt, vagy hívás? Chatelés at gagyi szitu, ott nwm tudsz gyakorolni. Hívás kell, ahol van azonnali reakció.
2023. máj. 22. 23:20
8/11 anonim válasza:
Hat elso lepesnek pl pont igy, csak ne allj meg egynel. 1-2 ember alapjan ne vonj le kovetkeztetest. Majd lesz olyan akivel siman megy
2023. máj. 22. 23:47
9/11 anonim válasza:
Ilyen nekem ia volt. Sztorizott mesélt egy pasi én meg mindog csak vagy nevetni tudtam azokon ami vicces, vagy csak annyit kinyögni tényleg? Aha.jé.
Valahogy nem ment az oda-vissza kommunikácio.
De rájöttem ez nem az én hibám mivel másokkal odavissza megy a társalgás, hanem amikor vki magárol beszél, nem is kiváncsi rád, nem kérdez, ha te mondasz vmit visszatereli magára témákat, vagy az lesz belole hogy hol ő beszél magárol hol te, és nem egyről beszéltek nincs közös, akkor az olyanokkal egyszeruen nem lehet beszelgetni.
2023. máj. 23. 06:23
10/11 anonim válasza:
Hát mondjuk a beszélgetőpartnered sem volt valami profi a téren, ismerkedésnél illik semleges témákat feldobni amikhez általában bárki hozzá tud szólni, mert van tapasztalata, vagy véleménye (innen származik az időjárásról beszélgetés kliséje). Ez a small talk. A jéghoki kb ennek az ellentéte, szerintem a legtöbb embernek gőze sincs róla, nem csoda ha nem lettetek haverok... Az ilyen emberek ne törjenek le. Próbákozz tovább, és ahogy írták is korábban, a small talkot tanuld és fejleszd, ismerkedni (legalábbis a legelején) csak azzal lehet effektíven. Az is segít ha magadban összegyűjtesz egy pár témát amit feldobhatsz ha elhalna a beszélgetés, így nem pánikolsz be ha hirtelen csend lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!