Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak ebbe a helyzetbe?

Mit csináljak ebbe a helyzetbe?

Figyelt kérdés

20 éves srác vagyok, nemsokára 21 és nem most volt de a faterom mondta, hogy az én koromban váltogatni kéne a csajokat stb. De én nem ilyen fajta személyiség vagyok, és haverjaival úgy beszél, mint gondolom ahogy más srácok, felnőtt férfiak szoknak, tisztelet a kivételnek, mint pl: ma a haverja mondta nekem, hogy jöjjek el kocsival és minden stoppos lányt d@gjak meg ilyeneket mondott. Persze hülyeségből mondta, de egyszerűen ezt a beszédstílust utálom, a haverok is elkezdtek így beszélni nekem, egyszerűen nem lehet kulturáltan beszélni? Az is meglehet, hogy introvertált vagyok, és jobban a komolyabb témák érdekelnek, de ezt szerintem nem fogom megérteni és nem is akarom.

Bár 20 évesen még mindig szingli vagyok és szűz, de majd lesz barátnőm, úgy vagyok vele, és nyilván nem szeretem ha más srácokhoz hasonlítanak, mert azok ők, nem én.

Hát nem tudom, hogy unalmas vagyok-e ezért hát felsorolom mit csináltam hobbiként ha nem bánjátok: Karate, Thai box, Brazil Jiu Jitsu, rajz, ritkán sudoku és most nagyon szeretem a sakkot, minden nap játszok 2-3 meccset, és feladványokat oldok meg.

Nem járok bulizni nagyon, mert nincs is olyan társaságom, meg nem szeretem a részeg embereket sem (azért mondom így mert a korombeliek többsége csak úgy tudja elengedni magát, jól érezni ha részeg, vagy eléggé sokat iszik). Én szeretnék túrázgatni, sátorozni, esetleg pecázni még. Én a nyugodtabb életmódnak vagyok a híve, szóval ilyen energiabomba lányok szerintem kerülnének is.

Nővérem is van, és ő nem szereti ha nagyon szűkszavú vagyok, de viszont ha nem tudok mit mondani vagy egyszerűen nem értek a témához, mit mondjak? Hülyeséget nem akarok mondani, ő meg azt magyarázta, hogy mondjam ami random az eszembe jut, ami nem jó, de ő viszont ilyen, legalábbis egyszer hallottam tőle ilyet. Pl. amikor beszéltünk valamilyen témáról és ő az időjárásról kezdett hirtelen beszélni. Én ezt nem szeretem...

Nem gondolom, hogy gond lenne velem, mert vannak hozzám hasonlóak bőven, de egyszerűen ők olyan emberi réteggel nem nagyon találkoznak, mint én, azért hiszik azt, hogy az a normális amit ők csinálnak szerintem. Nyilván olyan embereket vonzzanak amilyenek ők saját maguk, én meg amilyen saját magam vagyok, csak még nem találtam meg azt a személyt és személyeket akikkel szívesen tölteném az időmet.

2023. máj. 22. 21:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Oké, ez érdekes olvasmány volt, de mi a kérdésed?
2023. máj. 22. 21:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát igazából az volt a kérdésem, hogy mit kéne csinálnom, de így módosítanám arra, hogy mit gondoltok a helyzetről?
2023. máj. 22. 21:37
 3/10 anonim ***** válasza:
65%

Túlgondolod ezt az egészet, nem ártana ha nem ezzel mennének el a legjobb éveid. Ha sportos vagy és szeretsz túrázni, akkor csatlakozz az ilyen csoportokhoz, a hegyekbe nem plázap1csák járnak hátizsákkal.

Viszont apád egy gyerekes pöcs, mihamarabb költözz el otthonról. Főiskola, egyetem, külföld?

2023. máj. 22. 22:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát egy dolog, hogy nem értek vele egyet, de attól még szerintem nem gyerekes pöcs. Ő ezt látta, de nyilván beszéltem vele, és hát enyhült az akarat, de csak valójában jót akar, hogy ne legyek egyedül, mert egyik munkástársa 27 éves szingli, és elvileg depressziós. Nem akarja, hogy ide jussak, amit meg is értek nyilván. Hát van még egy évem suliba, és utána megyek egyetemre, ha minden jó alakul, de apámmal semmi gondom nincs szinte, ez a egyetlen téma az amibe mások a nézeteink.
2023. máj. 22. 22:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Én nagyon érettnek látom a gondolkodásodat. Már úgy a korodhoz képest. Szerintem készen állsz egy komoly párkapcsolatra. Viszont az is tény, hogy ehhez kezdeményezőbbnek kell lenned, aktívabban kell jelen lenned a párkeresésben.

Ami semmiképp sem a bulizást jelenti, hanem olyan dolgokat, amik beleférnek a személyiségedbe. Én úgy érzékelem jól ismered a határaidat. Kicsit mindig szélesebbre kell tolni, kilépni minimálisan a komfortzónából. Ott van a fejlődés lehetősége, ott fogsz új emberekkel megismerkedni, akik összehozhatnak neked randikat.

Mondjuk így nyárhoz közeledve a diákmunka lehet jó lehetőség.

2023. máj. 22. 23:34
 6/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, és jól is esett, mert igazából én magamat nem nagyon éreztem érettnek, és főleg készen egy párkapcsolatra. Hát igaz, hogy kezdeményezőbbnek kéne lennem és kilépni a komfortzónámból, majd ha olyan alkalom adódik, mint pl. találok magamnak olyan tevékenységet, akár sakk, túra, tenisz stb. Hogy ha azonos az érdeklődési kör, akkor nyilván beszédesebb leszek, mert ki nem szeret olyan témákról beszélni amit szeret és érdekli. Amúgy próbálok hát kicsit olyan témákhoz is belemélyedni, ami kicsit távol áll a érdeklődési körömtől talán, de viszont szerintem az se rossz ha van fogalmam egy picin más dolgokról is.

Még egyszer köszi a válaszod!

AZ 1-es válaszolónak is nyilván mert felvilágosított, hogy nem a kérdés nem volt megfelelő talán.

2023. máj. 23. 00:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Semmi gond nincs veled, így legalább nem keveredsz zűrökbe.

A szüzesség elvesztése túl van fújva, majd megtörténik valamikor.

Hidd el én végigbuliztam a 20-as éveim első felét, így 34 évesen én is a csendes normális élet híve vagyok.

2023. máj. 26. 21:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Hát igen, én magam se nagyon akarok zűrökbe ütközni, ezért kerülöm az olyam embereket, akik szerintem problémásak, vagy későbbiekben azok lehetnek. Köszönöm a megerősítést! Egyszerűen fura számomra, hogy a körömben, szinte majdnem mindenki ilyen, és megvetnek ha más vagyok, vagy nem követem a példájukat. Idegesítő, komolyan.
2023. máj. 26. 22:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Elhiszem.

De attól hogy ők ettől hiszik nagy számnak magukat, hidd el akik intelligensebbek, azok szemében nem menők.

Érettebb vagy, a társaidnál, sőt az én 20 éves énem, szánalmasan éretlen lenne meletted. :)

Én pl 34 évesen szingli vagyok, mert a legtöbb csaj nem valami intelligens, és nincsenek közös témáink, hobbijaink.

2023. máj. 26. 22:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a szép szavakat. Hát én nem értek a nőkhöz, főleg a párkapcsolatokhoz, de remélem sikerrel fogsz járni, hogy megtalált a megfelelőt számodra! ^_~
2023. máj. 26. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!