Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » “Minel intelligensebb valaki...

“Minel intelligensebb valaki annal antiszociálisabb.” Ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam már ezt, meg olyanokat hogy minel hangosabb valaki, annál butább.

Ahogy idősödöm észreveszem ezeket és egyre jobban igaznak tartom.

Olyan dolgokban is minel kisebb baja van valakinek az életben, annál jobban túlreagálja, míg akinek valóban nagy a baj, nem mondogatja másoknak.

Sokszor úgy érzem ismerősökkel való beszelgetésben, hogy “”le kell sullyednem”” egy szintre. Tudom, csúnyán hangzik és nagyképűen de nem tudom másképp mondani. Nem a valódi énem, valódi szókincsem, valódi érdeklődési körömről beszélek, mert nem értenék ami bennem van.

Van ezzel még így valaki?

2023. máj. 21. 20:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
57%
Sokkal butább az, aki nem érti meg másoknak a nézőpontját és mindenen csak kaffog!
2023. máj. 22. 14:35
 12/13 A kérdező kommentje:

Akkor ugy mondom, hogy minel idiotabb valaki, annal nagykepubb.

Nem sok olyat lattam meg ahol valodi tudas van, es azzal kerkednenek. Felreertes ne essek, en egyaltalan nem magamat fenyeztem, egy szoval nem mondtam hogy en milyen okos lennek. De latom vannak akik ertettek hogyan is ertettem.

2023. máj. 22. 16:03
 13/13 anonim ***** válasza:
60%

"Sokszor úgy érzem ismerősökkel való beszelgetésben, hogy “”le kell sullyednem”” egy szintre. Tudom, csúnyán hangzik és nagyképűen de nem tudom másképp mondani. Nem a valódi énem, valódi szókincsem, valódi érdeklődési körömről beszélek, mert nem értenék ami bennem "

"Nem magamat fényeztem"

Ühüm.

2023. máj. 22. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!