Mit gondoltok azokról akik nőket bántalmaznak?

Mit gondolok azokról, akik nőket bántalmaznak? Ugyanazt, mint akik férfiakat, gyermekeket és állatokat.
Szerintem egyetlen élőlény sem érdemli meg a bántalmazást, csak azon beteg emberek, akik súlyos dolgokat tettek, pl. erőszak, gyilkolás és egyebek, de közéjük tartoznak azon emberek is, akik másokat vernek tartozás miatt. Ha én lennék a miniszterelnök, biztos olyan törvényeket vezetnék be, amikkel könnyíteném a bántalmazottaknak a segítségkérését, és súlyosbítanám a bántalmazók cselekedeteit. Habár nem támogatnám a drogokat, de szívesen segítenék azoknak az embereknek, akik függők, mert biztos nyomós okai vannak, akik ilyenek szerekhez fordultak. Akik drogoznak, bizonyára inkább eltűrnek mindent, mert félnek, hogy ők is bajba kerülnének a drogok miatt, és ez rossz, mert tovább gerjeszti a problémát.
Sajnos vagy nem sajnos, de elég mély rétegből küzdöttem fel magam, így nagyon sok mindent megtapasztalhattam mások által gyerekkoromban. Akik a parlamentben ülnek, valószínűleg jó körülmények között éltek, tehát fogalmuk sincs a problémák súlyáról. Ahogy mondani szokták, amíg nem élt át valamit az ember, addig nem tudja milyen a helyzet, csak elképzelni tudja, ami nem ugyanaz, és persze félresöpri.

Maximálisan elitelem a fizikális erőszakot. Álltalában ezek a verő emberek alvilági, maffiához tartozó, vagy azzal kapcsolatban álló emberek.
Aki kihasználják a másik ember elesettségét, lecsúszottságát, mentális betegséget, függőséget, szándékosan adnak nekik kölcsön, mert tudják, hogy az ő helyzetükben nem képesek visszaadni a kölcsönt, ami sok esetben uzsorás kölcsön. Először "csak" verés és erőszakos "figyelmeztetések" ...
Aztán, ami van, vagyon, lakás stb. elveszik ezektől az emberektől illegálisan. Majd sajnos van olyan ügyvéd aki nevét adja ahhoz hogy ezt a szemétséget legálisá tegyek jogilag.
Ezek az alvilági emberek tökéletesen tudják, hogy ki van megborulva és ahhoz is megvannak ő módszereik, hogy kiderítések, van e valami vagyon amit el lehet venni.
Csak azokhoz mennek akitől van mit megszerzik, először barátságos, segítőkész embernek mutatják be magukat és amikor behálozta és látja, hogy kellene a drogfüggőnek a következő adag akkor felajánja a kölcsönt nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!