Mit gondol Isten azokról az emberekről akik magukat bántalmazzák?
szerintem csak szomorú.
én nem vagyok vallásos, sőt, pogány vagyok, és ellenzek minden egyházat, de hiszem, hogy van valami vagy valaki, aki szeret minket és megteremtett minket, aki a szülőnk, vagy ahogy tetszik.
és én istent mindig úgy képzelem el, mint szülőt. és egy szülő szereti a gyermekét, akármit is tett, és mélységes szomorúsággal tölti el, ha gyermeke boldogtalan. szerintem így érezhet valahogy
lehet hogy nincs is. nem tudjuk. minden csak eszmefuttatás, ezért egyik elmélet sem lehet hibás.
nem vagyok vallásos, mondtam.
szerintem ő egyszerűen ott van bennünk, ha létezik. és ő a szeretet bennünk, a tenni akarás bennünk és a nyugalom, bizalom, támogatás.
én nem úgy képzelem el, mint egy szakállas pasit aki az égben ül és az a dolga, hogy lesújtson haragjával. egyszerűen egy energia, aminek ha teret engedsz, boldogabb leszel. ha megtagadod, szomorúbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!