Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek ha folyamatosan...

Mit tegyek ha folyamatosan ellököm az embereket magamtól?

Figyelt kérdés
Kiskorom óta visszahúzódó és magamba forduló vagyok. Sok időt töltök egyedül, mert így biztonságban érzem magam. Persze ennek ellenére szeretek kimozdulni is, viszont sok gátlás van bennem amik miatt sokszor inkább lemondom a megbeszélt találkozókat. Emiatt többször is előfordult, hogy egy idő után már sehova sem hívtak meg. Egy ideig próbálok másokkal törődni, de aztán lassan eltávolodom. A legtöbb kapcsolatomra ez volt a jellemző. Most szinte egyetlen barátom sincs, csak a családommal vagyok beszélőviszonyban. Hogyan változtathatnék magamon? Félek, hogy már azt is elfelejtettem hogyan kell kommunikálni az emberekkel.

2023. máj. 17. 17:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Üdv

hasonló vagyok ha van kedved beszélgetni,barátkozni írj.

2023. máj. 20. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!