Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy az emberek...

Miért van az, hogy az emberek az esetek nagy részében kinéznek maguknak?

Figyelt kérdés
Tehát bemegyek egy bevásárlóközpontba és legalább van két olyan csoport akik rajtam röhögnek, néha bizonyos származású emberek rámköszöngetnek hogy cső tesó (nem is ismerem), akkor munkás csoportok kiröhögnek vagy kibeszélnek (nem mindenki amúgy). Megszokott helyeken ahova járok meg van aki barátságos velem, kevés olyan van. De mintha mindig lenne valaki aki így rólam beszél vagy akármi. Nem öltözök kirívóan se meg semmi. Akkor van olyan hogy valaki rendesnek tűnik de kibeszél hátam mögött és nehéz normális kapcsolatot kialakítani. Suliban is mindig kötekedtek velem, munkahelyeken is, kerülöm a társaságot ha olyan... Bár gondoltam rá hogy túlsúly miatt kötekednek de más is kövér és nem röhögik ki (én nem is nézek ki olyan rosszul meg igénytelen se vagyok). Annyi hogy nem szeretek tömegbe menni meg rá se nézek az emberekre többnyire meg kicsit kordinációs problémáim vannak tömegben de normálisan megyek meg ilyenek semmi nincs bennem. Nem értem, van aki erre születik vagy ilyen aurája van hogy röhögni kell rajta meg ilyenek? Nem mindenki meg én próbálok kedves lenni ha oda kerül a sor. Vagy az emberek többsége ilyen feszült? Jobb szeretem a minél kisebb tömeget ezért járok megszokott helyekre, aztán meg néha elrontom mert pl mindig kedves vagyok mikor meg ilyen flegmának tűnik mindenki felveszem a stilusukat és persze pont olyan emberrel vagy kasszással aki épp kedves lenne... De nem jellemző csak nem értem ezeket a dolgokat én se foglalkozok másokkal meg annyi mindenkin lehetne röhögni... Vagy csak úgy érzem rajtam röhögnek aztán nem is? Fogalmam nincs

2023. máj. 17. 15:28
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Na mindegy egész normális válaszokat kaptam
2023. máj. 17. 16:01
 22/29 anonim ***** válasza:
77%
Az látszik, hogy utálod a világot és dühös vagy. Ez azért van mert beléd rúgtak sokszor. Hát kelj fel és rúgj vissza. Akkor te is erős egyed vagy. Rajtad múlik, a sérült és dühös ember mindig sokkal előrébb jut az életben, mint a széltől is óvott apuci hercegnői.
2023. máj. 17. 16:03
 23/29 A kérdező kommentje:
22 es köszi a választ, igazából már kezdtem előrelépést tenni csak kiváncsi voltam miket írnak erre, de ezeket szakembernek is elmondom majd
2023. máj. 17. 16:08
 24/29 A kérdező kommentje:
Lehet boldogan is utálni a világot 😀
2023. máj. 17. 16:08
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg beképzeled, hogy rajtad nevetnek.
2023. máj. 17. 16:23
 26/29 anonim ***** válasza:
80%
Nem biztos, hogy mindig rólad beszélnek, amikor azt hiszed. Az emberek általában el vannak foglalva a saját gondjaikkal.
2023. máj. 17. 16:28
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Miért röhögne rajtad mindenki? Azt hiszed, mindenki veled van elfoglalva? Vagy idiótákkal vagy körbevéve?
2023. máj. 17. 18:23
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Szereted a zenét? Tegyél be valamit, hallgasd, aztán szarj a világra.

Teljesen átlagos testalkattal rendelkező nő vagyok, a múltkor lemerült a telefonom, így volt szerencsém végighallgatni, ahogy egy tizenéves társaság azt tárgyalja, hogy fiatal lánynak tűnök, tuti még suliba járok, de ki hord manapság skinny jeans-t, biztos szétcincálnak az osztálytársaim, és én vagyok a nyomorék gyerek az osztályban. Nagyon nagy önuralommal rendelkezem, így csak mosolyogtam rajta, nem mondtam el nekik, hogy amúgy maholnap 30 leszek, szóval hatalmas bók, hogy középiskolásnak néznek, a farmerem 11 éves, és még mindig rámjön, emiatt külön boldog vagyok, a gimiben a népszerű kölykök közé tartoztam, és egyébként így a Krisztusi korhoz közeledve egyre inkább leszarom, hogy mit gondolnak rólam mások, és ez egy csodás mentális helyzet, remélem, majd ők is eljutnak egyszer erre a pontra.

Bánatot se érdekli, hogy a csomó NPC a plázában mit gondol, ha nem akarod hallani, akkor hallgass zenét helyette. Előfordul, hogy röhögnek rajtad, mindenkin röhögnek időnként, de kit érdekel? Számít az idegenek váleménye? NEM. Akkor meg?

Plusz szerintem sokkal kevesebben vesznek észre, mint amennyiről te azt hiszed. Sokszor van olyan, hogy random ember rámköszön, vagy azért, mert módosult tudatállapotban van, ahol ő már mindenkit ennyire szeret, vagy azért, mert szeretne megismerni, vagy csak simán kedves akar lenni, vagy csak összetéveszt régi ismerőssel, akire hasonlítok.

2023. máj. 17. 23:19
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nem mindenhol lehet zenét hallgatni sajnos, mert amúgy mindenhova kocsival megyek, de szükséges helyeken szükség van s fülre. Mikor buszoztam anno suliba akkor volt nekem is ilyen, hogy lemerült és hallottam, hogy rólam beszélnek (vagy a stílusomról vagy a személyeségemről, hogy senkivel se beszélek, lázadó, ilyenek) amúgy màr engem se érdekel mit gondolnak, csak mégis zavar a tény, hogy mennyi npc van mert azért nem ártana több értelmesebb ember. Kimész az utcára aztán a nagy része ilyen gagyi. Ez önmagában lehangoló.
2023. máj. 17. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!