Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy az emberek...

Miért van az, hogy az emberek az esetek nagy részében kinéznek maguknak?

Figyelt kérdés
Tehát bemegyek egy bevásárlóközpontba és legalább van két olyan csoport akik rajtam röhögnek, néha bizonyos származású emberek rámköszöngetnek hogy cső tesó (nem is ismerem), akkor munkás csoportok kiröhögnek vagy kibeszélnek (nem mindenki amúgy). Megszokott helyeken ahova járok meg van aki barátságos velem, kevés olyan van. De mintha mindig lenne valaki aki így rólam beszél vagy akármi. Nem öltözök kirívóan se meg semmi. Akkor van olyan hogy valaki rendesnek tűnik de kibeszél hátam mögött és nehéz normális kapcsolatot kialakítani. Suliban is mindig kötekedtek velem, munkahelyeken is, kerülöm a társaságot ha olyan... Bár gondoltam rá hogy túlsúly miatt kötekednek de más is kövér és nem röhögik ki (én nem is nézek ki olyan rosszul meg igénytelen se vagyok). Annyi hogy nem szeretek tömegbe menni meg rá se nézek az emberekre többnyire meg kicsit kordinációs problémáim vannak tömegben de normálisan megyek meg ilyenek semmi nincs bennem. Nem értem, van aki erre születik vagy ilyen aurája van hogy röhögni kell rajta meg ilyenek? Nem mindenki meg én próbálok kedves lenni ha oda kerül a sor. Vagy az emberek többsége ilyen feszült? Jobb szeretem a minél kisebb tömeget ezért járok megszokott helyekre, aztán meg néha elrontom mert pl mindig kedves vagyok mikor meg ilyen flegmának tűnik mindenki felveszem a stilusukat és persze pont olyan emberrel vagy kasszással aki épp kedves lenne... De nem jellemző csak nem értem ezeket a dolgokat én se foglalkozok másokkal meg annyi mindenkin lehetne röhögni... Vagy csak úgy érzem rajtam röhögnek aztán nem is? Fogalmam nincs

2023. máj. 17. 15:28
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Figyelj már, semmi olyan alakom meg stílusom nincs, ami kivetni való! Annyi lehet, hogy a tekintetem kicsit fura, mintha nem lennék százas meg ilyenek, de ez is relatív hát másnak is van ilyen tekintete
2023. máj. 17. 15:39
 12/29 A kérdező kommentje:
Meg én ha olyan póló van rajtam pl hát.az nem azt jelenti, hogy bárki alatt állnék, sőt
2023. máj. 17. 15:41
 13/29 anonim ***** válasza:
76%
Csak egyszerüen üldözési mániád van, azt kellene kezeltetni.
2023. máj. 17. 15:43
 14/29 anonim ***** válasza:
54%

Nem az erős él túl, hanem az, aki jobban alkalmazkodik a változásokhoz.

Ezért nem értem sosem, hogy miért degradáló a patkány jelző. Elképesztő túlélési ösztöneik vannak.

2023. máj. 17. 15:45
 15/29 A kérdező kommentje:
Engem is patkányoztak már le de nem veszem degradálásnak épp emiatt. Meg nem is igaz. Amúgy meg a legtöbb öltönyös ember meg mindenféle ember nem élne túl nagyrészt semmiféle katasztrófát vagy esőerdőt, jelenleg olyan semmilyen túlélési ösztönök vannak, hogy már nincs is értelme ezzel foglalkozni, de a jelen társadalomnak való megfelelés egy leegyszerűsített változata ennek, mert más az út az élelemszerzéshez. Valaki fenekeket nyal hozzá, valaki meg kapaszkodik hogy legyen mit enni
2023. máj. 17. 15:47
 16/29 A kérdező kommentje:
13as lehet mondasz valamit
2023. máj. 17. 15:48
 17/29 anonim ***** válasza:
40%

Valóban nem vagy százas. Egy jó terápia a személyiséget is ki tudja cserélni. Agyi képalkotó berendezéssel (FMRI) tudják bizonyítani a terápia előtti és utáni állapotot.

Sajnálom, hogy nincs empatikus közeged, akikkel ezeket a gondjaidat meg tudnád beszélni és még ott tartasz, hogy az ország minden tájáról érkező idegen válaszoktól várod a tippeket az életedre.

2023. máj. 17. 15:49
 18/29 anonim ***** válasza:
73%

Azért a válaszaid elnézve meglehetősen nagy fokú egzisztenciális zavar munkálhat benned, sok más egyéb mellett.

Amúgy meg halál a királyokra, ahogy Petőfi mondotta volt.

2023. máj. 17. 15:49
 19/29 A kérdező kommentje:
17es hát bevallom nincsenek barátaim, mivel ott is gondok vannak meg lennének meg nem érdeklődök efelé valahogy. Mondjuk tènyleg nem beszélek senkinek a gondjaimról így, csak névtelenül írogatok.
2023. máj. 17. 15:51
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom.
2023. máj. 17. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!