Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan játszhat egy 30 feletti...

Hogyan játszhat egy 30 feletti ember még mindig számítógépes játékokkal állandóan?

Figyelt kérdés
engem nem tud le kötni egyáltalán már az is idegesít ha ilyen videókat látok róluk. Főleg amikor ilyenekröl akar valaki velem beszélgetni, nem veszi észre hogy k..-ra nem érdekel.

2023. máj. 14. 16:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
58%
Engem sem érdekelnek k-ra az ilyen kérdések, mégis 10 percenként kiírtok valami hasonlót.
2023. máj. 14. 19:38
 22/27 anonim ***** válasza:
89%

"vagy filmet nézek"

Mert dögleni a TV előtt és bámulni a filmet sokkal magasztosabb tevékenység mint dögleni a gép előtt és játszani.

"9-es van szám, de nem akarom így mondani egy baráti társaság közepén hogy te figyelj már rohadtul nem érdekelnek a játékaid, mert megsértődik, aztán elmegy."

Kulturált megfogalmazási módról hallottál már amúgy? Gondolom a kommunikáció nem az erősséged.

"Mindenki maga tudja mivel szeretné az idejét eltölteni."

Akkor most mi a kérdés?

2023. máj. 14. 19:41
 23/27 anonim ***** válasza:
29%
A játék egy inger, egy triggerelő dolog. Az ezáltali dopaminlöket alakít ki függőséget ezeknél az embereknél.
2023. máj. 14. 19:52
 24/27 anonim ***** válasza:
39%
Az jobb lenne, ha iskolában vagy plázában lövöldözne, mint páran teszik? :DDD
2023. máj. 14. 20:49
 25/27 anonim ***** válasza:
77%
Barátok őszinték egymással. Ha meg egyáltalán nem vagytok egy hullámhosszon, akkor lehet hogy nem erős a barátság. Nekem rakás barátom volt, a közös hobbi/érdeklődési kör az ami erősen tartja a barátságokat.
2023. máj. 15. 00:35
 26/27 anonim ***** válasza:
"Hát én nem vagyok otthon ezekben, szóval sokmindent nem tudok hozzáfűzni" Ennyi.
2023. máj. 15. 12:28
 27/27 anonim ***** válasza:

"van szám, de nem akarom így mondani egy baráti társaság közepén hogy te figyelj már rohadtul nem érdekelnek a játékaid, mert megsértődik, aztán elmegy"

Hát akkor mondd másképp.

"alapból meg jófej"

Ezt is sződd bele a mondókádba.

És vedd poénra, nem kell a dráma.

2023. máj. 16. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!