Mennyire vagy kíváncsiskodó, bizalmaskodó ember az alábbi példák szerint?
Felmész számodra vadidegen lakásba, mert hirdetnek valamit ami téged érdekel, de csak ott lehet megnézni személyesen a tárgyat. Közben főz a háziasszony. Te megjegyzed, hogy "De finom illatok, mi készül, megnézhetem?"
Vagy ugyanez családi háznál, csak itt kint az udvaron. Feltűnik, hogy a házigazdának szőlője van. Megjegyzed: "De szép szőlői vannak, nem adna egy fürtöt nekem?"
Szerintem ez már nagyon is tolakodás, de ki hogy gondolja, ez még belefér, ha a házigazda nem kínálja fel?
Semennyire.
Ez hatalmas fokú neveletlenség amit írtál a kérdésben.
Én ennél félénkebb típus vagyok, de abszolút semmi bajom nem lenne vele, ha valaki ilyennel futnék össze.
Nekem az a furcsa, hogy azt írjátok, hogy ez mekkora neveletlenség, még pofátlanság. Ha tippelnem kéne azt mondanám mindannyian budapestiek vagytok, de minimum városiak. Vidéken ezeken a kérdéseken senki sem lepődne meg.
#6 nem, a vidékiek normális emberek, akik őszintén érdeklődnek a másikról. Egy jó illatú étel megdicsérését valagba bámulásnak nevezni nettó idiótaság.
A szőlő kérés részét értem egy kicsit, hogy furcsa, mert vidéken nem kell kérni, adják szívesen maguktól az emberek.
"a vidékiek normális emberek, akik őszintén érdeklődnek a másikról"
Ez ember- és nem lakóhelyfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!