Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi szamit csunyanak/mi taszito...

Mi szamit csunyanak/mi taszito szamotokra?

Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok h szamotokra mi szamit visszataszitonak egy lanyban es mi egy fiuban.. Pl:pattanasos, magas, alacsony, szemuveges stb..
2023. máj. 10. 16:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
29%
19, ezek nagyon végletek. Az hogy valaki nem ítélkezik pl a pattanások felett, nem azt jelenti hogy bárkivel összejönne. Szimplán csak nem néz le miattuk valakit, mert nem attól lesz csúnya valaki, az összkép a fontos, ha csak a külsőről van szó
2023. máj. 10. 17:25
 22/28 anonim ***** válasza:
76%
Én alacsony, pattanásos arcú férfi vagyok, enyhén dagi, egy 10 kiló van rajtam. A környezetemben mindenki csúnyának tart. Ezért azt gondolom, hogy ez az ember tipus, az emberek nagy részének csúnyának számít. Nincs ezzel semmi gond, én is látom, hogy csúnya vagyok, meg tudom különböztetni a szépet a csúnyától.
2023. máj. 10. 18:19
 23/28 anonim ***** válasza:
71%
Engem az igénytelenség, a túlsúly, a vörös haj és a szeplős bőr taszít.
2023. máj. 10. 18:37
 24/28 anonim ***** válasza:
53%
#21 Attól hogy x dolog miatt nem nézünk le valakit, x dolog még ugyanolyan csúnya marad. Egyrészt szerintem az nem lenézés, hogy nekem pl. nem tetszik a nagyon pattanásos bőr, mert attól még ugyanolyan embernek tekintem a pattanásosokat mint bárki mást. Másrészt hiába néz ki valaki Victoria's Secret modellnek, attól még a pattanásai csúnyák maradnak. Ezen nincs mit szépíteni. Lehet hogy az összkép miatt ignorálhatóvá válik ez a szépséghibája, de attól még egy pattanás nem lesz kevésbé csúnya. Lehet az összkép tompítja, de nem tünteti el teljesen. A kérdés ugyanis nem az volt, hogy milyen külsejű emberekkel nem jönnél össze a világért sem, hanem hogy mit tartasz csúnyának. Az pedig teljesen reális ha valaki a pattanásokat pl csúnyának tartja. #19 voltam.
2023. máj. 10. 18:57
 25/28 anonim ***** válasza:
69%
Túlsúly, ápolatlanság, gyászkeretes körmök, rohadó fogak. Ezek ellen könnyen lehet tenni, csak elhatározás kérdése. Genetikai adottságok, hormonproblémák és egyéb egészségügyi okok miatt viszont ritka nagy bunkóság bárkit is elítélni.
2023. máj. 10. 18:59
 26/28 anonim ***** válasza:
32%
Ha a külsőt néztük akkor igénytelen,zsíros bőr/pattanásos,testszag,rossz fogazat és szájszag,alacsonyabb nálam,igénytelen haj (korpás, állandóan zsíros).
2023. máj. 10. 21:40
 27/28 anonim ***** válasza:
24, nem, a kérdés valóban nem az volt, csak te említetted meg a bárkit felszedést. (Most amúgy nem kötekedni akarok, ne úgy értsd :D) Szerintem ha valaki tényleg igazán szép, akkor az pattanásokkal együtt is az. Lehet hogy x héten/hónapon belül teljesen rendbejön a bőre állapota, ha valaki kezeli nem marad ugyanolyan. Szóval inkább legyen pár pattanás, az is kevésbé csúnya mint hogyha 20 kiló alapozót vinne fel magára minden nap, ha nőről van szó
2023. máj. 10. 22:11
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Eloreallo fogsor

Vastag nagy orr

Nagy toka

Hajas holdvilag arc

Lefelekonyulo szemek

Voroses szoke haj

Hianyos /szoke borosta

2023. máj. 11. 01:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!