Lanyok, asszonyok! Szolitanak titeket néninek? Sérto ez szamotokra? Hany evesek vagytok? En negyvenes vagyok es nehanyszor mar leneniztek! Baromi serto!
Nem, mert sportos alkatú vagyok, fiatalos, és nem úgy öltözöm, mint nagyanyám. Elmúltam negyven, mégis elég gyakran letegeznek.
Tőled függ, hogyan adod elő magad.
Ferfiak is jelentkezhetnek,nekik a bacsi ugyanolyan lealazo,ha nem jobban.
A szomszedom mondta tavaly hatvanas ur szomoruan,hogy a szembeszomszed huszeves gyerekek elkezdtek bacsizni.
Azota meghalt. isten nyugoszttalja!
En is sportos vagyok nyomoma fekvotamaszokat, burpee- ket,meg mindent.
Oltozkodes zara,hm,mango,nem lerrtekelt cuccok.pepe jeans,hilfiger,peek and clopenburg,online rendeles kulfoldrol,amelyik marka itthon nem kaphato. Ugye,eleg sok ilyen van.
Sokszor talan az a baj,hogy lehet kicsit oregesebben kene oltoznom😬,mert kineznek az emberek neha mar😻
Én 25 éves vagyok és korrepetálok 14-18 éveseket 3 tantárgyból. Csomószor lenéniznek.
A főnököm (aki férfi és 38 éves) konkrétan sértésnek veszi és kioktatja az embereket, ha letegezik, mielőtt ő megengedi nekik.
Aha. Munkahelyen mas. Hivatali kornyezetben termeszetes az Onozes,azt ugy kell.
Jo,vegulis lehet,hogy nem serteni akarnak ezzel sokszor,hanem ellenkezoleg,nem akarnak a tegezessel megserteni!
Elismerem,ez is lehet a dologban.
Ja,amugy az mas,a magazodas! De en most nem arrol akarok beszelni! Hanem arrol,hogy neninek, bacsinak titulalnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!