Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi szamit csunyanak/mi taszito...

Mi szamit csunyanak/mi taszito szamotokra?

Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok h szamotokra mi szamit visszataszitonak egy lanyban es mi egy fiuban.. Pl:pattanasos, magas, alacsony, szemuveges stb..
2023. máj. 10. 16:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
64%
Ha igénytelen és ápolatlan..
2023. máj. 10. 16:41
 12/28 anonim ***** válasza:
76%

Fiú vagyok, szóval lányok tekintetében tudok mondani bármit is:

Ami a legvisszataszítóbb az a cigizés. Én magam sem cigizek, utálom a szagát. Haverjaim közül is cigiznek páran, de egy cigiszagú csajhoz nem tudnék vonzódni.

A másik visszataszító dolog számomra a piercingek, orrkarikák. Ezt nem tudom miért, egyszerűen csak csúnyák nekem.

Meg persze az ápolatlanság, tehát ne legyen zsíros a haja, ne legyen büdös, ne legyen büdös a szája, ilyenek. De ezek úgy gondolom alap dolgoknak kellene lennie legyen akár fiú akár lány.

2023. máj. 10. 16:48
 13/28 anonim ***** válasza:
29%
Hihetetlen micsoda igények, itt mindenki tökéletes, senkinek sincs bőrhibája, és mindene olyan mintha plasztikai sebész szabta volna :D Szánalmas. Az ápolatlanság ami ténylegesen taszító, mert arról tehet az adott személy.
2023. máj. 10. 16:52
 14/28 anonim ***** válasza:
32%
13 as, ez még csak most tünt fel neked? 😃 Ezek álomvilágban élnek. Túl sokat nézik a tévét, szétrohadt az agyuk
2023. máj. 10. 16:59
 15/28 anonim ***** válasza:

Férfiaknál és nőknél egyaránt:

Magas, vékony hang, ápolatlanság, testszag, testszőrzet, bunkó, lekicsinylő/fontoskodó beszédstílus, extrém stílus (punk haj, neon ruhák, egész test tetoválva, millió piercing, kettévágott nyelv, tudjátok mire gondolok), már-már narancssárga szolis bőr, ritkás rövid haj (úgymond "bubifrizura"), ápolatlan hosszú haj ami csomókba ragad össze. Amit kifejezetten gusztustalannak tartok az (előre is elnézést) a fültágítózott fül. A látványát se bírom elviselni.

2023. máj. 10. 17:00
 16/28 anonim ***** válasza:

Ha vkinek hibája van amit csúnyának tart, akkor értelemszerűen saját magán se tetszik neki.

Amugy szubjektív ki mit tart annak. Ami nekem csúnya az másoknak még lehet szép, nekem akkor is csúnya.

2023. máj. 10. 17:03
 17/28 anonim ***** válasza:
50%
Na az itt válaszolók nagy része megérdemelné, hogy egyedül haljon meg. 😄
2023. máj. 10. 17:05
 18/28 anonim ***** válasza:
36%
14, sajnos nem csak most, de mindig felb@sz az emberiség az ilyen agyatlan, primitív megszólalásaival :') egyesek azt hiszik hogy az a valóság amit instán, tiktokon látnak, csak hát kár hogy a valóságban nincs filter, se photoshop
2023. máj. 10. 17:07
 19/28 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy akik itt ítélkeznek meg sírnak, nekik nincs "zsánerük"? Ők mindenkit egytől egyig felszednének? Varga Iréntől a kapafogú 200 kilós cigány asszonyokon át bárkit? Ne tegyünk már úgy, mintha ördögtől való lenne, hogy valakinek valami tetszik, más meg nem. Nem is értem mi az istenért kell ezen megsértődni. Nekem is vannak hegek az arcomon, nyilván én sem tartom őket szépnek, akkor mástól miért várnám el? Attól még hogy "az a valóság" meg "így néz ki egy igazi nő" még nem lesz szép. Legyünk már kicsit reálisak basszus.
2023. máj. 10. 17:13
 20/28 A kérdező kommentje:
Izlesek es pofonok🤷‍♀️ mindenki mast tart szepnek vagy csunyanak es ez igy van rendjen. Az h nem tehet senki a hegekrol/pattanasokrol az mar egy teljesen mas tema
2023. máj. 10. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!