Mi a legnagyobb problémátok jelenleg az életben?
Figyelt kérdés
2023. máj. 9. 17:14
12/27 anonim válasza:
Egyáltalán nem tudok munkahelyet váltani, de nagyon jó lenne végre.
15/27 anonim válasza:
Öt éve nincs társam.
Barátaim pedig eltűntek.
Egyértelmű, a magány.
16/27 anonim válasza:
Keresett pénz, meg az álmaim amibe kerülnek köszönő viszonyban sincsenek egymással. Több pénzt meg max évek múltával tudok keresni.
18/27 anonim válasza:
3 héttel előre hoztak egy vizsgát, és nagyon kéne még az az idő.
Van egy barátom akivel nagyon jóban voltam de egy ideje nem beszélünk, nem tudom miért.
Háborús helyzet
A középkorú férfi a buszon aki mindenkibe beleköt, megjegyzéseket tesz a nőkre/lányokra, és félek leszállni a megállómnál mert ő is ott száll le, ezért egyel előbb leszállok. Szerencsére ritkán utazom vele.
A kormány csodás döntései
Túl fiatal vagyok még ahhoz, hogy el tudjak költözni külföldre
20/27 anonim válasza:
Az, hogy sokan nem hiszik el, hogy ezzel a törvénnyel -ha bevezetik- össze fog omlani az oktatási rendszer. Amit eddig szerettem a tanításban az most is megvan, de így teljesen ellehetetlenítik a körülményeket, ez ebben formában már vállalhatatlan számomra. 3 kisgyerekem van, és most kereshetek más munkát… De milyet? Annyira kiábrándító! Inkább dühítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!