Mi a véleményed Borsod-Abaúj-Zemplén megyéről (vármegye)?
Milyen volt a múltban?
Most milyen a jelenben?
Hogyan képzeled el a jövőjét?
Hihetetlen, hogy egy hangya f@sznyi pozitivitásotok sincs.
És még ti pofáztok arról, hogy milyen pesszimista nép.
Nemhogy örülnétek, hogy fejlődik, inkább nyomjátok a gyűlölködést.
Miért jó ez nektek?
Egyszerűbb minden szarért a kormányt meg az elmaradottabb területek hibáztatni mint megoldani a problémát.
Miért, ki a hibás, ha nem a kormány? 😃 Kinél van a hatalom? Kinél van a pénz?
Hát ki a hibás akkor? Erzsike néni a hatodikról? 😃
Nem értem, hogy nektek az egyetlen érv a:
Há aZoRbÁn vÓt
#bezzeganyugat
#bezzegrománia
Hát bezzegrománia már 12 éve havonta hagy le minket de azért jobbak
Bezzeganyugat meg pont annyira korrupt mint a mi politikusaink.
komolyan lassan már a viharok is a fidesz miatt vannak.
A ti gondolkodásmódotok szerint amelyik ideológia nem ultra liberális/kapitalista/globalista az csak rossz lehet,
Ezt még 49-be a komcsik találták ki, ami jobboldali ideológia az eredendően rossz és szélsőséges.
Aki nacionalista az náci
Aki konzervatíb az agymosott.
SZERINTETEK.
Senkit nem vesztek emberszámba aki nem 100%-ig azt vallja amit ti.
Most lepontoztok mert nem tetszik, hogy más a véleményem, ami tök jó, egy egészséges vita alapja az ellentétes vélemény, csak az egészséges vitához TISZTELETBEN kell tartani a másik véleményét, és megérteni amit ti nem csináltok.
Én megértem az álláspontot, hogy miért nem szeretitek a kormányt, nem azt mondom, hogy svájc szintjén vagyunk DE,
Van étel a hűtőben?
Van házad?
Van munkád?
Van lehetőséged kikapcsolódni?
Ha ezekre a válasz igen, akkor igen is jól de minimum átlagosan élsz , most gondolj a 3. világ béli országokra nagyon kevés ahol ezek megvannak.
Lefogtok pontozni megkockáztatom úgy, hogy el se olvassátok, vagy mégis de már csak azért is pontozgattok, ami nem hat meg, mert
1. nem érdekel
2. nem csökkenti a szintem.
HA hajlandóak vagytok egy normális személyeskedés és lenézés nélküli vitára oké, ha nem az nem engem minősít.
Annyi ostobaságot írtál, hogy felsorolni is sok lenne. Csak egyet-kettőt találomra kiválasztva:
- Nincs házam. 2015 óta lehetetlen önerőből ingatlanhoz jutni. Mert a FIDESZ a CSOK-kal és a többi intézkedéseivel gondoskodott róla, hogy az árak a többszörösükre emelkedjenek.
Igen, ez a FIDESZ hibája.
- Az étel a hűtőmben már olyan drága, hogy a pofám leszakad. 1-2 év alatt minimum a duplájára nőtt minden élelmiszer ára. Mert a Fidesz olyan politikát folytatott, amely szétqrta a gazdaságot.
- "Van munkád?" A bérek röhejesen alacsonyak. Mert a FIDESZ egy összeszerelőüzemet csinált az országból. Itt a sok multi, aki nem fizet adót, olcsón foglalkoztatja az embereket, terhelik a környezetet, ráadásul mostmár egyre inkább ázsiaiakat és afrikaiakat hoznak be (olcsó munkaerő ugye).
És ha már a kérdés Borsodról szólt:
A cigánykérdés is csak súlyosabb lett. Sokkal súlyosabb. A magyar fogy, ők szaporodnak. Egyre többen vannak, egyre több bűncselekményt követnek el, amik egyre súlyosabb.
Hát most is ott volt az az állat-alatti mocsadék, aki egész éjszaka bántalmazta, erőszakolta a nyugdíjast. Hát szerinted ez lesz valaha ember? Én felakasztanám az ilyeneket egy villanyoszlopra nyilvánosan.
De a Fidesz pár év után újra a társadalomra fogja ereszteni ezt a mocskost.
Annyira gyűlölöm már a Fideszt, hogyha végre eltakarodnak, pezsgőt fogok bontani. Engem már nem érdekel ki lesz helyette. Hitler, vagy maga az Ördög. Nem érdekel. Csak takarodjon a mocskos Fidesz.
Látom nem sikerült befejezni ezt a f@szom személyeskedést.
GYK színvonal, gratulálok.
És igazam lett az utolsó 4 mondattal.
Sebaj megpróbáltam normálisan nem sikerült, ti csak abból értetek, hogyha valaki, lenézően, anyázva beszél veletek.
Mondom nem szeretem a fideszt, de azt amit ti ellenzéknek hívtok azt még annyira se. Szóval nem , nem vagyok fideszes "kedves" 17# csak épp azt látom, hogy itt a fidesz a kisebbik rossz.
Komolyan olyan naívak, vagytok, hogy azt hiszitek, az ellenzék nem pontosan ugyan ezt csinálná? Ne vicceljünk már.
Kérek alternatívát olyat aki tényleg letett valamit az asztalra és nem csak a vakvilágba igérget.
Klisés kérdés? Az! De amíg nem mutattok olyat aki nem Orosz, nem Nyugati érdeket hanem Magyar érdekeket nézi addig ne is várjatok változást
MZP akiért úgy oda voltatok mit csinált? Okospadokat telepített ,és most megkérdezem a ti kérdésetek, olcsóbb lett tőle a kenyér?
Egyszerűbb a másikat dehumanizálni meg lebirkázni.
Mert ez valami fajelmélet nálatok csak ez népek helyett ideológiákkal.
Tessék csináljon mindenki forradalmat takarítsuk ki az összes magyar politikust, jaaaaaa, hogy annyira mégse sz@r? Ha az lenne már rég megtörtént volna.
Idegeskedjetek nyugodtan nekem aztán mindegy.
De legyen szép estétek, még mindig hajlandó vagyok normális vitára felnőtt emberekként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!