Előítéletes vagyok a nőkkel, vagy irigy?
Nehezen tudom elképzelni, hogy a 25 évvel idősebb kövér férjét szereti, igen. Nem is tűnik úgy. Látom te nem ismersz ilyen nőket, de sajnos én sokat.
Az se igazságos, aki aranykanállal a szájában születik, őket is utálom. :D
12
Nem olyan sokkal keres kevesebbet, attól függ, mennyit dolgozom. (És azért nem keres ő se rosszul, én vállalkozó vagyok, ő meg IT szektor)
Na itt látszik a fejekben lévő súlyos baj. Hogy nem realizálják az emberek, hogy a jólét az csakis a lelki állapoton múlik. Te vállalkozó vagy, férjed IT szektor. Biztosan nem éltek anyagi értelemben rosszul. De a gondolkodásmód. Én egy "mezei" eladó vagyok, férjem kőműves mellett dolgozik. De jólétben élünk, a valóságban. Ki nem szarja le, hogy a szomszéd hölgyet eltartják. Kártékony ez az életem bármelyik területére? Nem. Mert agyilag rendben vagyok/vagyunk.
Ne haragudj, de ez terápia. Továbbra sem tartalak felelősnek érte, csak ilyen súlyos károkat okozott benned a környezet.
Még egy igazán fontos kérdés.
Miben lenne más a te életed, ha ezek a nők elmennének dolgozni? Miben hozna ez változást nálad? Tudsz válaszolni erre?
18
Mindenféle emberrel találkozom. Például sose mondanám a gyerekem korrepetáló tanárának, hogy miért nem Apple notebookot használ a tanításhoz, mivel tudom, hogy nem telik neki rá, illetve ha vesz, le kell mondania valami egyéb fontos dologról. Én ilyen kérdésekben tapintatos vagyok és ezt el is várom. Itt meg anonim beszélgetek erről és nem Zsuzsit bántom meg azzal, hogy a szemébe mondom, mit gondolok. Tehát nem bántom őt, inkább csak ventillálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!