Mi lehet az mbti -je a lentebbi lánynak ?
Ismerkedem egy nővel, és általában szinte azonnal meg tudom mondani, hogy egy embernek hogy mi az, de nála eléggé elvesztem.
- Matematikus végzettsége van
- Bankban dolgozik, ehhez köthető területen
- Imádja a spontán dolgokat
- Kifejezetten konvencionálisan, elegánsan öltözködik
- Sokat gondolkodik önállóan, egyedül, és logikai szemből vizsgálja a világot (Ti)
- Ambivert, szeret egyedül lenni otthon és olvasni, saját dolgait rendezni (Si)
Közben időnként 20-30 fős bulikat tart, minden csapatépítőn ott van, ügyfelekkel találkozik, drága ruhákat vesz, keresi a határokat( sivatagi nyaralás stb )(Se)
- Folyamatosan potenciális vállalkozási ötleteken gondolkodik fejben, de nem valósítja meg őket (Ne)
-Kifejezetten magas az érzelmi intelligenciája, rendkívül jól megérti a szociális helyzeteket, nem ítélkezik
#7 könnyen lehet, hogy eléggé fejlett a Se ahhoz, hogy megmutatkozzon, de nem elég elsődleges ahhoz, hogy ne lehessen ENTP
Én például ENFP vagyok, Si az utolsó funkcióm, a Se ezáltal a "leggyengébb", mégis elég erősen jelen van a mindennapjaimban, naponta fejleszteni próbálom, amióta pedig megvan a jogosítványom, azóta jelentőségteljesen erős lett.
Az ENTP-re azért szavaztam, mert nagyon sok ismerősöm ENTP, mindre illene a leírás, a napjuktól/hangulatuktól függően persze:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!