Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Orbán Viktor miért nem fogy le?

Orbán Viktor miért nem fogy le?

Figyelt kérdés
Én a helyében a legjobb dietetikust felkeresném,hogy lefogyjak. Konditermet építettnék a lakásba stb... Van rá pénze,miért nem tesz a kinézetéért?

2023. máj. 5. 02:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
mert body positive
2023. máj. 5. 03:59
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Nem ér rá. Ő megteheti. Észre sem veszi, hogy hájas-májas. Ő így tökéletes. Mert harcos kipcsak. Ezek a gyógyszerek mellékhatásai.

Sok magyarázat lehet még ezeken kívűl rá.

2023. máj. 5. 04:53
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Mert c….

Náluk vonzo hogy beles valaki ,tehát jómódú

2023. máj. 5. 05:51
 4/12 anonim ***** válasza:
49%

Csak azt remélem, hogy ha elolvassa ezt, még ma hoz egy törvényt, ami a testségyenítőket azonnali kivégzéssel honorálja.

Tisztelt Miniszterelnö úr! Legyen szíves. Ha megteszi, önre szavazok.

2023. máj. 5. 05:53
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
+z, + k
2023. máj. 5. 05:54
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
Orbán Viktor szeret tömegelni és ráadásul szereti tömni magába a jobbnál jobb kajákat, főleg a magyar kajákat szereti, amik tocsognak a zsírban. Plusz nagyon szeret disznóvágásra is járni. Tehát ezek miatt nem fogja kigyúrni magát és ennél még csak kövérebb lesz.
2023. máj. 5. 06:29
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Az igaz magyar dagadt és korán hal. Kevesebb nyugdíj kell neki.
2023. máj. 5. 06:31
 8/12 anonim ***** válasza:
62%

Ad1: a pszichiátriai szerek hízlalnak. Egy enyhe gyógyszer miatt én is sitty-sutty felszedtem 5 kilót fél év alatt.

Ad2: imádja a jó kajákat, edzeni viszont nincs ideje. El tudom képzelni, hogy az ilyen embereknek még a kakkantási idejük is be van osztva, szóval nem irigylem

2023. máj. 5. 06:58
 9/12 anonim ***** válasza:
86%
Nagy példaképe, Puskás Öcsi is elhízott és a Viktátor ebben is utánozni szeretné.
2023. máj. 5. 07:36
 10/12 anonim ***** válasza:
68%
Ne is fogyjon le, remelem majd szivinfarktus elviszi
2023. máj. 5. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!