Miért van ma sok Orbán Viktor?
Figyelt kérdés
Több olyan kérdésnél láttam Orbán Viktort amihez semmi köze mint "melyik a kedvenc állatod" és ott volt kulcsszóban, vagy "mikor van a szülinapom, elfelejtettem" szavazásban is ott volt Viktor hogy őt kell kérdezni. Aztán egy új kérdés, hogy ki ő szóval mi van ma, hogy ma ennyire foglalkoznak orbán viktorral itt?2021. okt. 23. 12:57
2/5 anonim válasza:
Ma október 23 van, nemzeti ünnep, a szabadságharcunk évfordulója.
Ezt mindenki a maga módján ünnepli meg.
A jobb oldaliak ma Békemenetre mennek, ünnepelni, és meghallgatni Viktor megemlékezését.
A bal oldaliak meg gyakorikerdeseken meg facebookon gyalázkodnak, gyűlölködnek.
Mindenki eldönti milyen táborhoz akar tartozni.
3/5 anonim válasza:
2-es, akkor te ezek szerint baloldali vagy, mert épp a Gyakorin gyűlölködsz.
4/5 anonim válasza:
Kint vót ma a lelkem uszítani a népet, azért.
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg sokan keresnek rá Orbán Viktor nevére kulcsszóként, néhányan pedig így akarják elérni, hogy többen találják meg a kérdésüket. Illetve sokan viccelődnek és trollkodnak híres emberek nevével, a miniszterelnököt pedig mindenki ismeri, ráadásul különböző róla az emberek véleménye, ezért sokan még szívesebben trollkodnak ilyen módon. Egyébként én ma sok Orbán Viktorról szóló kérdést is láttam, nem csak a kulcsszavak között van ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!