Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hétvégente 30 ezret elb..ok...

Hétvégente 30 ezret elb..ok hülyeségekre? Ez relatív sok?

Figyelt kérdés

Tehát semmi értelmes dologra nem költők. Most az alapvető szükségletek nem ide tartoznak kaja, benzin, stb,

Hanem mondjuk pia/drogok vagy veszek valamit egy játékban..tehát semmi értelme nincs :d de csak ez tesz boldoggá. Nyilván nincs családom, akkor ilyen f..ágokra nem költenék. De arra lennék kiváncsi hogy más is el szokott ennyit vagy csak én érzem ezt soknak? 30f

2023. máj. 4. 17:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10: Ha valóban csak troll, az a jobbik eset. Viszont ha tényleg ennyi drogos van, és még hirdetik is itt, hogy ez a normális, az igazán elkeserítő.
2023. máj. 4. 22:11
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Piának és drognak nincs értelme??? Wtf.. xD

De hát az az elmédre hatt.., tudattágítónak kéne lennie...

Én tényleg hülyeségdket veszek, akár többért. Csak tegnap elpicsáztam több mint 15 ezret kajára, MIUTÁN már a napi szükségletem kielégítettem.

Hát ja nem jó.., le is állok vele. Neked is javaslom ezt. Minőségtelen ez az energia.

2023. máj. 5. 04:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy ez a diszkrecionális (azaz fel nem élt) bevételed mekkora hányada. Illetve, hogy mennyi a bevételed egy hónapban. Ha 300e a nettód, akkor 120-at elbaszni sok, ha keresel 6-7 kilót, akkor nem annyira.
2024. máj. 23. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!