Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hétvégente 30 ezret elb..ok...

Hétvégente 30 ezret elb..ok hülyeségekre? Ez relatív sok?

Figyelt kérdés

Tehát semmi értelmes dologra nem költők. Most az alapvető szükségletek nem ide tartoznak kaja, benzin, stb,

Hanem mondjuk pia/drogok vagy veszek valamit egy játékban..tehát semmi értelme nincs :d de csak ez tesz boldoggá. Nyilván nincs családom, akkor ilyen f..ágokra nem költenék. De arra lennék kiváncsi hogy más is el szokott ennyit vagy csak én érzem ezt soknak? 30f

2023. máj. 4. 17:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Igen, eléggé.
2023. máj. 4. 17:52
 2/13 anonim ***** válasza:
84%

Te minden nap kényszeresen kiírsz valami hülye kérdést, aminek a lényege, hogy sok a pénzed, nem kell dolgoznod, de sokat drogozol és semmi nem tesz boldoggá.

Minden áldott nap.

2023. máj. 4. 17:53
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen én ilyen vagyok :d hiszen ismersz egy full anonim oldalon kép nélkül név nélkül semmi nélkül ❤️
2023. máj. 4. 18:14
 4/13 anonim ***** válasza:
83%

Ha téged ez tesz boldoggá és senkit nem károsítasz meg vele és még csak nem is hiányzik ez a pénz a büdzsédből, akkor csináld!

Nyilván tudnék most előadást tartani neked az alkohol, a drog és a gépfüggőségről, a magány minden kártékony velejárójáról, de nem teszem, mert nem ezt kérdezted és nem ismerlek, nem vagy a barátom, semmilyen szerettem.

2023. máj. 4. 18:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, "ismerlek", mert ugyan azt írod ki minden nap. Most csináljak úgy, mintha nem venném észre?
2023. máj. 4. 18:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok, nagyon sok.
2023. máj. 4. 19:00
 7/13 anonim ***** válasza:
40%
én a benzint nem mondanám alapvető szükségletnek, sokkal inkább luxusnak
2023. máj. 4. 19:41
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mennyit keresel, azaz hogy más normális dolgokat meg tudsz-e venni, amit szeretnél.

Az a baj inkább, hogy ezt a pénzt a saját agysejteid pusztítására költöd. Ha te csak ezt élvezed, akkor már függő vagy. Mész a süllyesztőbe pár éven belül, ha nem találsz ezek helyett más örömforrást és kiutat ebből.

2023. máj. 4. 19:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában honnan kerül elő ezen az oldalon ennyi drogos naponta?
2023. máj. 4. 20:01
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
#9 Vannak kamu felhasználók akik mindig rákattannak egy témára és onnantól az a lemez pörög náluk hónapokig, most éppen a drogos sztori. Majd megunja és jön a következő figyelemfelkeltő agymenése, mert annyira magányos, hogy csak így tud emberekkel kommunikálni.
2023. máj. 4. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!