A szépség relatív?
Szerintetek a szépség relatív? Ha nekem tetszik Logan Handerson, akkor lehet másnak nem? (kinézetre)
Én csúnyának érzem magam, de pl barátaim azt mondják, tök jól öltözködöm, és nagyon szép a szemem. Nincs velem baj, de ők mégis csak barátaim, nem akarnak barátaim. Hogy deríthetem ki, hogy tényleg jól nézek e ki?
relatívnak relatív, de azért van egy általános mérce amely alapján szinte mindenki egyszerűen eldöntheti hogy szép vagy ronda-e az alany (vagy átlagos)
ebbe persze a saját önértékelésed és önképed nem tartozik bele, mert az h van valami kis baj a fejedben vagy egyszerűen csak nő vagy akkor marhára nagy baromságokat láthatsz és gondolhatsz magadról
kiderítheted, ha megkérdezel jó pár idegen embert képpel társítva (de probáld meg nagyobb szórásban nagy körűen csinálni, pl ne csak singli kanos 20on éves srácokat kérdezz meg hanem idősebbeket fiatalabbakat férfiakat nőket stb stb)
19 éves srác vagyok, sokat informálódom, önbizalmi kérdésekben és minden ilyen dolgokban, szeretek olvasn, ezért is foglalkoztat ez a kérdés is.
Fiatalosnak tűnök, kb 16-nak néznek, ha rámnéznek, de bóknak veszem, hisz általános iskolába is vannak fullos csajok.
Egyébként küldhetek képet, igen.
Köszönöm a válaszokat :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!