Nem féltek hogy ha majd eltemettek akkor felébredtek a koporsóban??
Nagyanyám mindig attól rettegett életében, hogy élve fogják eltemetni, ezért azt kérte, ha majd egyszer meghal, akkor hamvasztassuk el.
Hiába mondtuk el neki, hogy az orvostudomány fejlettségének köszönhetően ma már erre nulla az esély, sosem tudtuk megnyugtatni.
Nem.
Általában a halál és a temerés között eltelik nem kevés idő. Minimum napok, de olykor akár hetek is. Ha hetekig nem produkálok semmi életjelenséget, ninncs keringésem, agytevékenységem, nincs anyagcserém, sőt elkezdek rothadni, akkor nem valószímű, hogy csak úgy egyszer felébrednék...
Amúgy én nem szeretnék a földben rohadni, hogy felzabáljanak a kukacok. Egyszerűen nem tartom méltónak a testemhez. Akkor inkább égessneke le. Az anyag egy jó része kimegy a kéményen, a maradékot elszórják. Így tulajdonképpen a testem egy kis része mindenhol ott lesz a bolygón, a porban, levegőben szétterjed mindenhova. Nekem ez sokka szimpatikusabb, mint a férgek általi rohadás, utána meg ha már nem váltják újra a sírhelyet egyszerűen kiássk a csontjaimat és elviszik a szemétdombra mert kell a hely a következőnek a földben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!