Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem féltek hogy ha majd...

Nem féltek hogy ha majd eltemettek akkor felébredtek a koporsóban??

Figyelt kérdés
Sajnos egyszer olvastam egy cikket hogy amikor egy temetőben sírokat tártak fel utólag megállapították hogy sokan felébredtek a koporsóban. Az azért nagyon durva lehet. Ha már el temettek hiába kiabál mert úgysem hallják. Biztok az orvosokban hogy meg tudják állapítani tényleg meghaltál? Én nem. Mivel lehet ezt kivédeni? Csak hamvasztással gondolom.

2023. máj. 3. 22:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, nem akarlak még jobban elszomorítani, de volt egy eset, amikor eltemettek egy balesetet szenvedett terhes nőt, majd hetek múlva exhumálták, mert felmerült a gyanú, hogy nem is balesetben halt meg, hanem gyilkosság miatt. Amikor felnyitották a koporsót, akkor vették észre, hogy a baba a koporsóban megszületett, de természetesen nem élte már akkor ő sem.
2023. máj. 4. 08:40
 12/15 A kérdező kommentje:
Akkor a végrendeletbe be kéne írni valami olyasmit hogy engem mindenképp bincoljanak meg. Mert akkor arra csak felébredek. Megteszik ha ezt végrendeletbe írja az ember?
2023. máj. 4. 08:41
 13/15 anonim ***** válasza:
26%
Majd visszaalszok.
2023. máj. 4. 11:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyanyám mindig attól rettegett életében, hogy élve fogják eltemetni, ezért azt kérte, ha majd egyszer meghal, akkor hamvasztassuk el.

Hiába mondtuk el neki, hogy az orvostudomány fejlettségének köszönhetően ma már erre nulla az esély, sosem tudtuk megnyugtatni.

2023. máj. 7. 00:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem.

Általában a halál és a temerés között eltelik nem kevés idő. Minimum napok, de olykor akár hetek is. Ha hetekig nem produkálok semmi életjelenséget, ninncs keringésem, agytevékenységem, nincs anyagcserém, sőt elkezdek rothadni, akkor nem valószímű, hogy csak úgy egyszer felébrednék...

Amúgy én nem szeretnék a földben rohadni, hogy felzabáljanak a kukacok. Egyszerűen nem tartom méltónak a testemhez. Akkor inkább égessneke le. Az anyag egy jó része kimegy a kéményen, a maradékot elszórják. Így tulajdonképpen a testem egy kis része mindenhol ott lesz a bolygón, a porban, levegőben szétterjed mindenhova. Nekem ez sokka szimpatikusabb, mint a férgek általi rohadás, utána meg ha már nem váltják újra a sírhelyet egyszerűen kiássk a csontjaimat és elviszik a szemétdombra mert kell a hely a következőnek a földben...

okt. 29. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!