Mennyi időbe telik még felébredtek teljesen?
Kinyitom a szemem és már maxon fent vagyok. Az alvásigényem is mindig 3-6 óra volt. Azt a keveset is úgy,hogy minden sz.rra felkelek. :/
Ettől függetlenül reggel kv nélkül nem élnék. :)
Kb fél nap. Délutánra feléledek valamelyest és ez estig kitart. De az agyam este fog jobban.
Amugy rosszabb napokon reggeltöl estig zombi vagyok.
Érdekes ez nálam: alapból vagy 7-kor-, vagy fél 7-kor kell kelnem. Ha nincs semmi gond, akkor kb. 5-6 fele kelek spontán, ha valami nyugtalanít, akkor már 4-kor. Az ágyban netezek, filmezek indulásig. A lefekvés mostanában sorozatosan éjfél-1 körül van nálam, ami durva.
Nagyon nem jó ez így.
Attól függ.
Ha 9-kor ébredek magamtól hétvégén, akkor szinte semennyire se vagyok álmos, de akkor se szeretek azonnal kikelni az ágyból.
Ha már zsinórban harmadszor ébreszt a telefon 6-kor, akkor előfordulhat, hogy csak 6:45-kor tudok kikelni az ágyból és az egész készülődés, fogmosás, öltözködés közben is még konkrétan félálomban vagyok.
Régen kávéztam, ezen abszolút nem segített. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!