Nem tudtam becsülni azokat az időket, azokat az embereket?
Mikor jó pár éve 5-6 éven át rossz párkapcsolat miatt nagyon magam alatt voltam, elzárkóztam a családomtól, nem tudtam értékelni az akkori embereket, akkori történéseket. Pl egy rokonom esküvőjén sem tudtam jól érezni magam az exem miatt.
Nagyon megbántam, bűntudatom van amiért elfordultam a családtól mert éveken át rossz passzban voltam.
Más is van így, hogy bűntudatot érez mert nem tudott a rossz kedve, egyéb miatt kihasználni az időt a szeretteivel, örülni annak ami éppen akkor jó volt?
Már szerencsére teljesen más vagyok (pár éve ki is léptem ezekből a rossz kapcsolatokból) de még mindig fáj, hogy eltávolodtam akkor miattuk mindenkitől, semmi jót nem tudtam értékelni.
Csak azóta is ahogy telik az idő és vissza tekintek még mindig azt érzem lehetnék még sokkal jobb is ebben, sokkal jobban értékelhetném a “mát”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!